Friss hírek

Sutil a versenyzésre összpontosít

A napokban kialakult botránya ellenére kizárólag a versenyzésre összpontosít a Force India istálló versenyzője, Adrian Sutil.


A napokban kialakult botránya ellenére kizárólag a versenyzésre összpontosít a Force India istálló versenyzője, Adrian Sutil.

Sutilt nemrégiben a Renault-t birtokló Genii Capital ügyvezető igazgatója, Eric Lux jelentette fel egy sanghaji incidens miatt, melyben a német versenyző – a feltételezések szerint egy törött pohárral – megsebesítette őt.

A Force India alakulata nemrégiben sajtóközleményt adott ki, melyben leírta, figyelemmel kísérik az ügy alakulását, ám Adrian Sutil ott lesz a Spanyol Nagydíjon.

Sutilt természetesen azonnal megrohanták az újságírók Barcelonában, hogy a történtekről faggassák, a német azonban nem volt túlságosan bőbeszédű: kijelentette, kizárólag az előttünk álló hétvégére, illetve az azt követő Monacói Nagydíjra fókuszál.

„Őszintén szólva ez is az életem egy része, de momentán a versenyzésre koncentrálok, ez az, ami számít” – mondta Sutil.

„Azért vagyok itt, Barcelonában, hogy a versenyhétvégére összpontosítsak, illetve a következő, monacói versenyre. Csupán ez számít, és ez minden, amit válaszolni tudok.”

Arra a kérdésre, hogy mennyire lesz nehéz ilyen külső körülmények közepetette versenyezni, Sutil így felelt: „Mindig vannak nehéz szituációk, de ezekkel együtt kell élnem.”

A versenyző menedzsere, Manfred Zimmermann mindeközben elárulta, Sutil biztosan a Force Indiánál marad, noha a csapat e heti közleménye csupán a Spanyol Nagydíjon való szereplését erősítette meg.

„A csapattól megkérdezték, Adrian autóba fog ülni Barcelonában? Az istálló válasza pedig az volt, hogy igen, autóba fog ülni Barcelonában. Ennyi az egész.”

Arra a kérdésre, hogy a német versenyző a szezon hátralévő felében is versenyezhet-e a csapatnál, a szakember így felelt: „Igen, de erről Vijay-t [Mallya – csapatfőnök] kellene megkérdezni. Viszont bármi megtörténhet. Biztosak abban, hogy Fernando [Alonso] autóba fog ülni Monacóban?”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!