Sutil maradni szeretne a Force Indiánál

A Force India német pilótája, Adrian Sutil elmondta, hogy jövőre is maradni szeretne jelenlegi csapatánál, amin nyilvánvalóan senki nem csodálkozik, hiszen az utóbbi időben egyre jobban teljesít az indiai kiscsapat.

A Force India német pilótája, Adrian Sutil elmondta, hogy jövőre is maradni szeretne jelenlegi csapatánál, amin nyilvánvalóan senki nem csodálkozik, hiszen az utóbbi időben egyre jobban teljesít az indiai kiscsapat.

Azt követően, hogy az elmúlt versenynek helyet adó Monzában pályafutása eddigi legjobb eredményét érte el egy negyedik pozícióval, Sutil kijelentette, hogy semmi oka nincs arra, hogy csapatot váltson a jövőben.

“Az egyetlen lehetőség számomra, hogy maradok, ami most abszolút megfelel” – mondta a német pilóta az Autosportnak.

“Természetesen, mikor jönnek a sikerek, az még jobban összehoz bennünket. Büszke vagyok a csapatomra, és nagyon jól érzem magam itt. Most, hogy jönnek a sikerek, jó látni a mosolyt az arcokon a csapatban, szóval kétszer is meg kellene gondolnom, hogy el akarom-e hagyni a csapatot.”

A Force India vezetése is örül annak, hogy Sutilnak végre sikerült pontokat szereznie, miután korábban többször is volt erre lehetősége, ám az utolsó pillanatokban valami miatt mindig lecsúszott róla.

“Úgy gondolom, hogy több szempontból is segít neki ez a siker” – mondta Simon Robert ügyvezető. “Az, hogy ilyen könnyedén bejutott a Q3-ba, és ott ennyire jól teljesített, mindenképpen növeli az önbizalmát.”

A csapat tulajdonosa, Vijay Mallya a múlt héten elhintette, hogy nagy valószínűséggel változatlan versenyzői felállással, azaz az Adrian Sutil-Vitantonio Liuzzi párossal kezdik meg a következő idényt a Forma-1-ben.

“Mindketten hűségesek és nagyon keményen dolgoznak. A csapattal vannak, és a csapat részét képezik, a legjobb tudásukat nyújtják. Hacsak nem kényszerít valami arra, hogy változtassak, miért tenném azt?” – mondta az üzletember a Reuters-nek.

“Elégedett vagyok azzal, amim van, és az egyedüli nyitott kérdés a tesztpilótai állás (a jövő évre).”

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!