Sutil: Nem jártam a Williamsnél

A Force India döntésére vár, és határozottan tagadja, hogy látogatást tett volna a Williams grove-i gyárában Adrian Sutil.


A Force India döntésére vár, és határozottan tagadja, hogy látogatást tett volna a Williams grove-i gyárában Adrian Sutil.

A német versenyzővel kapcsolatban nemrégiben láttak napvilágot olyan pletykák, melyek szerint jövőre a Williams alakulatához szerződik, ahol Rubens Barrichellót váltja majd.

Nemrégiben a versenyző menedzsere, most pedig maga Sutil szólalt meg az ügyben, és kijelentette, esze ágában sincs a brit csapathoz szerződni, és reméli, a Force India meghosszabbítja szerződését.

„Nem mentem oda, nem voltam a gyárban. Nem állok kapcsolatban velük” – reagált határozottan a Williamsszel kapcsolatos pletykákra a Force India versenyzője.

„A csapat nagyon jó, remek teljesítményt nyújt. Hosszú ideje ismerem az istállót, szóval bármit is teszek, kétszer is meg kell gondolnom, hogy előrelépés lesz-e.”

„A topcsapatok már mind foglaltak, a legjobb négy, szóval talán nincs is okom a váltásra. Csak a versenyzésre koncentrálok, és majd meglátjuk, mi lesz. Nincsenek terveim.”

A Force India csapatfőnöke, Vijay Mallya nemrégiben úgy nyilatkozott, csupán decemberben jelentik majd be, milyen versenyzőpárossal vágnak neki a 2012-es évnek.

„A csapat decemberig várni akar, és nem akarják megmondani, ki ülhet be az autóba. Bármit is teszek most, gyorsnak kell lennem és szereznem kell néhány pontot. Ez remélhetőleg elég lesz ahhoz, hogy megmondják, megérdemlek-e még egy évet. Ha a lehető legjobban versenyzem majd, megkapom a versenyzési lehetőséget.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!