Sutilt nem frusztrálja a sikertelenség az F1-ben

Adrian Sutil nem frusztrált amiatt, hogy nem jönnek számára az eredmények a Forma-1-ben, mert úgy érzi a körülményekhez képest jól teljesít.


Adrian Sutil nem frusztrált amiatt, hogy nem jönnek számára az eredmények a Forma-1-ben, mert úgy érzi a körülményekhez képest jól teljesít.

A német versenyző 2006-ban megnyerte a Japán Forma-3-at, azonban 120 F1-es futam alatt egyetlen dobogós helyezést sem tudott szerezni, ami a sportág történetében páratlan.

Sutil idén még pontot sem szerzett a gyengén muzsikáló Sauber színeiben, azonban úgy gondolja, hogy jól teljesít, egyszerűen a technika hiányzik alóla.

„Minden a kezemben van, elégedett vagyok” – mondta. „Vannak pilóták, akik nem teljesítettek annyi versenyt, mint én, és már nyertek futamot.”

„Mit mondanál az ő helyzetükről, mikor kirúgják őket a Forma-1-ből, talán örökre? Nyertek egy versenyt, és most még szerencsétlenebb helyzetben vannak, mint én? Ki tudja? Néha az eredmények szempontjából nem állok olyan jól, de a legjobb tudásomat nyújtom.”

„Néha akkor teljesítesz a legjobban, mikor a 13. helyen végzel, jobban, mint mikor az ötödik lettem a Force Indiával, persze ezt senki nem figyeli. Én viszont tudom és számomra ez a legfontosabb. Vannak versenyzők, akik hibákat vétenek és még így is a dobogón végeznek.”

„A Forma-1 nem egyszerű, mert az autó rengeteget számít, ha nem jó a technika, limitálva vannak a lehetőségeid.”

Sutil azt is hozzátette, hogy nincs szüksége a világ csodálatára, az sokkal fontosabb neki, hogy mit gondol saját magáról.

„Magam miatt teszek dolgokat, nem azért, hogy megmutassam a világnak, milyen jó vagyok, ez nem számít nekem” – folytatta.

„Azért csinálom, mert szeretem. Ha egy tökéletes kört összerakok, akkor boldog vagyok. Ha nem, akkor nem vagyok boldog és azon dolgozom még keményebben, hogy sikeresebb legyek.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS