Sutilt nem frusztrálja a sikertelenség az F1-ben - F1VILÁG.HU

Sutilt nem frusztrálja a sikertelenség az F1-ben

HIRDETÉS

Adrian Sutil nem frusztrált amiatt, hogy nem jönnek számára az eredmények a Forma-1-ben, mert úgy érzi a körülményekhez képest jól teljesít.


Adrian Sutil nem frusztrált amiatt, hogy nem jönnek számára az eredmények a Forma-1-ben, mert úgy érzi a körülményekhez képest jól teljesít.

A német versenyző 2006-ban megnyerte a Japán Forma-3-at, azonban 120 F1-es futam alatt egyetlen dobogós helyezést sem tudott szerezni, ami a sportág történetében páratlan.

Sutil idén még pontot sem szerzett a gyengén muzsikáló Sauber színeiben, azonban úgy gondolja, hogy jól teljesít, egyszerűen a technika hiányzik alóla.

„Minden a kezemben van, elégedett vagyok” – mondta. „Vannak pilóták, akik nem teljesítettek annyi versenyt, mint én, és már nyertek futamot.”

„Mit mondanál az ő helyzetükről, mikor kirúgják őket a Forma-1-ből, talán örökre? Nyertek egy versenyt, és most még szerencsétlenebb helyzetben vannak, mint én? Ki tudja? Néha az eredmények szempontjából nem állok olyan jól, de a legjobb tudásomat nyújtom.”

„Néha akkor teljesítesz a legjobban, mikor a 13. helyen végzel, jobban, mint mikor az ötödik lettem a Force Indiával, persze ezt senki nem figyeli. Én viszont tudom és számomra ez a legfontosabb. Vannak versenyzők, akik hibákat vétenek és még így is a dobogón végeznek.”

„A Forma-1 nem egyszerű, mert az autó rengeteget számít, ha nem jó a technika, limitálva vannak a lehetőségeid.”

Sutil azt is hozzátette, hogy nincs szüksége a világ csodálatára, az sokkal fontosabb neki, hogy mit gondol saját magáról.

„Magam miatt teszek dolgokat, nem azért, hogy megmutassam a világnak, milyen jó vagyok, ez nem számít nekem” – folytatta.

Hirdetés

„Azért csinálom, mert szeretem. Ha egy tökéletes kört összerakok, akkor boldog vagyok. Ha nem, akkor nem vagyok boldog és azon dolgozom még keményebben, hogy sikeresebb legyek.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!