Symonds már a jövő évi Williamsre fókuszál

A Williams istálló újonnan kinevezett technikai igazgatója, Pat Symonds elárulta, munkába állását követően főképp már a 2014-es projektre fókuszál.


A Williams istálló újonnan kinevezett technikai igazgatója, Pat Symonds elárulta, munkába állását követően főképp már a 2014-es projektre fókuszál.

A neves szakember múlt hónapban távozott a Marussia csappatától, hétfőn pedig munkába állt új alakulatánál, a Williamsnél.

Symonds elárulta, bár természetesen az idei autó fejlesztését is tovább folytatják a grove-i gárdánál, már jobbára a 2014-es idényre összpontosítanak.

„Vannak fejlesztések a szezon hátralévő részére is. Lesznek új elemek Koreára, és azon túlra is” – mondta a Williams technikai igazgatója. „Ezekre nem lehetek komoly hatással, de persze a fejlesztési programban figyelemmel kísérem őket. Remélem, hogy a következő versenyeken javítani tudunk a dolgokon.”

„De alapvetően már a 2014-es szezonra kell fókuszálnunk, hiszen egy nagyon nehéz programban kell helytállnunk. Az FW36-os már fejlesztés alatt áll, és azt gondolom, fontos, hogy én is hatással legyek rá. Viszont ez sokkal inkább egy folyamat lesz részemről, és remélem, hogy kifizetődik, és egy olyan struktúrát sikerül létrehozni, mellyel sikeres lehet ez a csapat.”

Symonds elárulta, mielőtt drasztikus lépésekre szánja el magát, alaposan kielemzi a grove-i gárda működését.

„Elsődleges célom, hogy ez a csapat ismét sikeres legyen. Szeretném, ha azok az emberek, akik velem dolgoznak, kiélvezhetnék a sikert, és kivennék a részüket a Williams felvirágoztatásából. Időbe telik, amíg kielemezzük a dolgokat, de az én feladatom, hogy felügyeljem ezt a folyamatot.”

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!