Szafnauer visszatér az Aston Martinhoz? A szakember nem kommentál! - F1VILÁG.HU

Szafnauer visszatér az Aston Martinhoz? A szakember nem kommentál!

HIRDETÉS
Bár az Alpine csapatfőnöki posztjáról nemrég távoznia kellett, nem kerül ki a Forma-1-es körforgásból Otmar Szafnauer: a szakember hamarosan egy másik istállónál folytatja a munkát.
Otmar Szafnauer (Alpine) & Andy Stevenson (Aston Martin)

Az Alpine a Belga Nagydíj előtt jelentette be, megválik csapatfőnökétől, Otmar Szafnauertől, valamint sportigazgatójától, Alain Permanétől is – sőt, Pat Fry technikai igazgató is távozik, aki a Williamsnél folytatja hamarosan.

Szafnauer még tavaly februárban csatlakozott az Alpine-hoz: a szakember az Aston Martintól érkezett, ahol korábban ugyancsak csapatfőnökként tevékenykedett. A Sky Sports F1 televíziónak adott interjújában pedig megerősítette, marad a Forma-1-ben a továbbiakban is.

„Igen, ahogy láthatják, az Alpine-os kalandom véget ért. Most pedig egy új F1-es istállóhoz csatlakozhatok. Meglátjuk!” – mondta a szakember, akit nem sokkal korábban az Aston Martin motorhome-jába láttak besétálni. Ezzel kapcsolatban röviden csak annyit mondott: „Nem fogom ezt kommentálni.”

Szafnauer a DAZN televíziónak beszélt arról is, reméli, az Alpine-nál szép idők várnak azokra a remek szakemberekre, akikkel együtt dolgozhatott.

„Kezdtem összecsiszolódni a csapattal, megismertem mindenkit, azt, hogy miképp motiváljam őket” – magyarázta. „A növekvő dagály minden csónakot felemel, én pedig kezdtem elérni erre a pontra.”

„Voltak, akik sírtak, úgy köszöntek el tőlem. Mondtam nekik, hogy ’még élek, nem haltam meg’, szóval rendben leszek. Én személy szerint rendben leszek. Csupán azon csodálatos nők és férfiak miatt aggódom, akik olyan keményen dolgoznak, és olyan remek munkát végeznek Enstone-ban és Viry-ben. Remélem, hogy fényes jövő vár rájuk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!