Friss hírek

Szafnauer: Wolff nem lesz érdekelt a Racing Point csapatánál

Toto Wolff (AUT) Mercedes AMG F1 Director of Motorsport at Formula One World Championship, Rd2, Bahrain Grand Prix, Preparations, Bahrain International Circuit, Sakhir, Bahrain, Thursday 5 April 2018.
Racing Point csapatfőnöke, Otmar Szafnauer cáfolta, hogy Toto Wolff szerepet vállal majd a jövőre már Aston Martin néven futó istálló életében.

A Mercedes motorsport-főnöke nemrég részesedést vásárolt az Aston Martinnál, mely 2021-ben a Racing Point jogutódjaként a Forma-1-es világbajnokságon is elindul.

Az elmúlt hetekben rengeteget pletykáltak arról, hogy Wolff szerződése lejártát követően távozik a Mercedestől, és az Aston Martinnál folytatja, ezt azonban rendre cáfolta.

Otmar Szafnauer, a Racing Point csapatfőnöke a Sky Sports F1 televíziónak azt mondta, bár Wolff értékes tagja lehetne az istállónak, nem tudja elképzelni, hogy csatlakozik hozzájuk.

„Igen, abszolút, mert fantasztikus munkát végez a Mercedesnél” – mondta a szakember, amikor arról kérdezték, hozzá tudna-e tenni valamint a birt istállóhoz Wolff.

„De nem tudom elképzelni például azt, hogy részvényese lesz a csapatoknak. Egy utcai autógyártónál részvényesnek lenni teljesen más, mint egy veszteséget termelő Forma-1-es csapatnál.”

Szafnauer azt mondja, Melbourne óta nem is beszélt Wolff-fal.

„Pár Zoom-meetingen láttam őt, de nem kérdeztem erről. De azt gondolom, nagyon helyes döntést hozott – jó időzítés volt részvényeket vásárolni, ha az árakat és a trendeket nézzük.”

„Toto igazán okos ebben – csinált már egy kis pénzt ilyen dolgokkal.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További hírek

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!