Szafnauer: Wolff nem lesz érdekelt a Racing Point csapatánál

Toto Wolff (AUT) Mercedes AMG F1 Director of Motorsport at Formula One World Championship, Rd2, Bahrain Grand Prix, Preparations, Bahrain International Circuit, Sakhir, Bahrain, Thursday 5 April 2018.
Fotó: Bahrain GP
Racing Point csapatfőnöke, Otmar Szafnauer cáfolta, hogy Toto Wolff szerepet vállal majd a jövőre már Aston Martin néven futó istálló életében.

A Mercedes motorsport-főnöke nemrég részesedést vásárolt az Aston Martinnál, mely 2021-ben a Racing Point jogutódjaként a Forma-1-es világbajnokságon is elindul.

Az elmúlt hetekben rengeteget pletykáltak arról, hogy Wolff szerződése lejártát követően távozik a Mercedestől, és az Aston Martinnál folytatja, ezt azonban rendre cáfolta.

Otmar Szafnauer, a Racing Point csapatfőnöke a Sky Sports F1 televíziónak azt mondta, bár Wolff értékes tagja lehetne az istállónak, nem tudja elképzelni, hogy csatlakozik hozzájuk.

„Igen, abszolút, mert fantasztikus munkát végez a Mercedesnél” – mondta a szakember, amikor arról kérdezték, hozzá tudna-e tenni valamint a birt istállóhoz Wolff.

„De nem tudom elképzelni például azt, hogy részvényese lesz a csapatoknak. Egy utcai autógyártónál részvényesnek lenni teljesen más, mint egy veszteséget termelő Forma-1-es csapatnál.”

Szafnauer azt mondja, Melbourne óta nem is beszélt Wolff-fal.

„Pár Zoom-meetingen láttam őt, de nem kérdeztem erről. De azt gondolom, nagyon helyes döntést hozott – jó időzítés volt részvényeket vásárolni, ha az árakat és a trendeket nézzük.”

„Toto igazán okos ebben – csinált már egy kis pénzt ilyen dolgokkal.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS