Friss hírek

Szégyen: Százmilliókért kínáltak fel fotókat a sérült Schumacherről

Michael Schumacher, Ferrari,
A legfrissebb hírek szerint 1 millió euróért cserébe fotókat ajánlottak fel sajtóorgánumoknak a sérült Michael Schumacherről – az összeget senki nem volt hajlandó kifizetni, a hétszeres világbajnok családja jelentette az esetet.

A francia Le Parisien című lap számolt be a héten arról, Schumachert nemrég egy párizsi kórházba szállították, ahol feltehetően őssejtkezelésen vesz részt.

A Motorsport-Total.com című lap a kölni Express című lapra hivatkozva nemrég arról számolt be, néhány kiadónak 1 millió euróért (átszámítva több mint 330 millió forintért) cserébe közeli fotókat ajánlottak fel a sérült ex-versenyzőről.

A tudósítás szerint az összeget senki sem volt hajlandó kifizetni, Schumacher családja pedig állítólag jelentette az ügyet a hatóságoknak.

Hasonló eset egyébként történt már 2014-ben is: akkor a svájci légimentők egyik alkalmazottja próbálta meg ellopni Schumacher orvosi leleteit. A férfit letartóztatták, nem sokkal később pedig öngyilkos lett cellájában.

A Le Parisien című lap egyébként nemrég megszólaltatott egy magát megnevezni nem kívánó ápolót, aki azt mondta, Schumacher „tudatánál” van.

„Igen, hozzá vagyok beosztva. És biztosíthatom önöket arról, hogy tudatánál van” – mondta a névtelenséget kérő alkalmazott.

A hétszeres világbajnok állapotáról napvilágot látott információk továbbra sem számítanak hitelesnek, Schumacher családja ugyanis hosszú idő óta nem adott hivatalos tájékoztatást a legendás versenyző állapotáról.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További hírek