Szeretnél te is F1-es autót vagy MIG31-est vezetni? (x) - F1VILÁG.HU

Szeretnél te is F1-es autót vagy MIG31-est vezetni? (x)

HIRDETÉS

A Meglepkék csapata valóra váltja álmodat! Most végre te is vezethetsz Renault-t, Arrows-t vagy Jordant. De nem csak szimulátorban, hanem istenigazából!


A Meglepkék csapata valóra váltja álmodat! Most végre te is vezethetsz Renault-t, Arrows-t vagy Jordant. De nem csak szimulátorban, hanem istenigazából!

Jarno Trulli, Heinz Harald Frentzen illetve Takuma Sato autóját hozzák el neked a Hungaroringre májusban és szeptemberben.

Itt igazán úgy érezheted magad, mint a futamon: minden hasonló, bármit kipróbálhatsz! A kevésbé bátrabbak kezdhetik egy kétüléses autóval is egy profi pilóta utasaként. Jelentkezz minél előbb, mert hamar elfogynak a helyek!

Persze ha már ezt is kipróbáltad, vagy nem vágysz Schumacheri babérokra, akkor is tudunk tutira olyat kínálni, amitől leesik az állad: MIG 31 vadászrepülőgép, súlytalansági lebegés.

Ja, hogy ezek a drága programok? Igazad van! De van megfizethető ötletünk is, ha egy kis extrém kalandra vágysz: egy „sima” repülőgép vezetés hogy tetszene? Vagy egy piros Ferrari egy napra?

Ha nem akarsz nagyon elszállni, akkor pedig a javasoljuk a Subaru rallyt, vagy a driftelést.

Ha pedig utálod az autókat – ami nem igazán valószínű az F1világ.hu olvasójaként -, akkor talán izgalmasnak találsz majd egy túlélő próbát a vadonban, vagy brutál lövészetet, amit bármikor megszervezünk neked.

Felidegesítettünk? Nincs se pénzed, se időd ennyi hülyeségre, de rengeteg levezetetlen energiád van?

Akkor gyere el hozzánk a haverokkal, adunk a kezetekbe feszítővasat, baseball ütőt és ripityára törhettek egy autót. Közben gondolhattok a lakáshiteletekre, a főnökre, garantáltan elűzi a stresszt ez a program, mi is rendszeresen beiktatjuk, amikor felgyűlik bennünk a feszültség.

Hirdetés

A Meglepkék extrém élményajándék specialistái: Ati és Levi

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!