Szerződést hosszabbíthat Malajzia

Több évvel meghosszabbíthatják jelenleg érvényben lévő szerződésüket a Forma-1-es Maláj Nagydíj szervezői.


Több évvel meghosszabbíthatják jelenleg érvényben lévő szerződésüket a Forma-1-es Maláj Nagydíj szervezői.

Nemrégiben olyan hírek kaptak szárnyra, melyek szerint Razlan Razali, a sepangi pálya üzemeltetője Londonba utazott, ahol a kereskedelmi jogokat igazgató Bernie Ecclestone-nal tárgyalt a kontraktus meghosszabbításáról.

A Maláj Nagydíj jelenlegi szerződése az idén márciusi futam után jár le, Razali azonban azt mondja, a Forma-1 nagyon fontos az országnak turisztikai szempontból.

„A Forma-1 vonzó állomássá teszi Malajziát – az európai, amerikai és ausztrál turisták jobban költekezhetnek. Szóval az F1 folytonossága jó a turizmusnak. Meggyőződésem, hogy nem az idei verseny lesz az utolsó.”

Malajzia először 1999-ben látta vendégül a száguldó cirkusz mezőnyét a Hermann Tilke által tervezett sepangi versenypályán.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!