Haas
Fotó: Singapore GP
Track logo at Formula One World Championship, Rd14, Singapore Grand Prix, Preparations, Marina Bay Street Circuit, Singapore, Saturday 9 September 2017., F1 Logo
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

A szezonzáró után debütál az F1 új logója

A hétvégi Abu Dhabi Nagydíjat követően mutatja meg a nagyközönségnek a Forma-1 új logóját a sportág tulajdonosa, a Liberty Media.

Az elmúlt napokban a közösségi médiában kezdett el terjedni három lehetséges variáció, ám nem kizárt, hogy nem ezek közül kerül majd ki a száguldó cirkusz vadonatúj logója.

Úgy tudni, az Abu Dhabi Nagydíjat követően mutatják majd meg a nagyközönségnek az új grafikát.

„Szeretnénk friss energiát hozni a sportba, és úgy gondoltuk, az új logó remek módja annak, hogy ezt kifejezzük” – mondta Chase Carey, a Forma-1 ügyvezetője.

Arra a kérdésre, hogy felkészült-e a rajongói kritikákra, az üzletember így felelt: „Kétségtelen, hogy valahányszor változtatsz, mindig kapsz eltérő véleményeket. Mi szeretnénk új energiát hozni ebbe a sportba, és úgy gondolom, remek kiváló terv és elképzelés van, amit szeretnénk megvalósítani a jövőben.”

A Forma-1 jelenlegi logóját először 1993-ban használták.

Ross Brawn, a száguldó cirkusz sportigazgatója egyébként a napokban úgy nyilatkozott, számos nagyszerű újítás vár az F1-rajongókra 2018-ban.

Izgalmas dolgok várnak az F1-rajongókra

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!