Szujó Zoltán elköszönt a Forma-1-től - F1VILÁG.HU

Szujó Zoltán elköszönt a Forma-1-től

HIRDETÉS
Instagram-posztban jelentette be Szujó Zoltán, hogy 18 év után elköszön a Forma-1-től, és nem dolgozik tovább az MTVA kommentátoraként.
Gábor Wéber & Zoltán Szujó, M4 Sport, MTVA, Budapest, Nagy Futam

Szujó Zoltán 2013 óta kommentálja rendszeresen a Forma-1-es eseményeket, ez ezen a hétvégén is így történt volna, a szakember ugyanis Wéber Gáborral a Spanyol Nagydíj helyszínére, Barcelonába utazott. 

Szombaton azonban a 3. szabadedzés kezdetén Szujó Instagram oldalán tette közzé az alábbi bejegyzést: 

„Minden verseny, minden utazás és minden történet véget ér egyszer. Úgy tűnik, az én F1-es utazásom is a végéhez közeledik – legalábbis egyelőre. Sokat tanultam a világról, az emberekről és saját magamról az elmúlt 18 évben. Köszönöm, hogy figyeltetek, és ne feledjétek: #oveketbekapcsolni!” 

Ezt követően az időmérő előtt az MTVA is megerősítette, hogy elköszöntek egymástól Szujó Zoltánnal, azonban részleteket egyik fél sem árult el. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Minden verseny, minden utazás és minden történet véget ér egyszer. Úgy tűnik, az én F1-es utazásom is a végéhez közeledik – legalábbis egyelőre. Sokat tanultam a világról, az emberekről és saját magamról az elmúlt 18 évben. Köszönöm, hogy figyeltetek, és ne feledjétek: #oveketbekapcsolni !

Szujó Zoltán (@szujozoltan) által megosztott bejegyzés,

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!