Friss hírek

Találkoznál Kubicával az F1-es Magyar Nagydíjon? Itt a lehetőség!

A Hungaroring, amely immár 34. alkalommal rendezi meg a Formula 1 Magyar Nagydíjat, elképesztő versenyt írt ki – F1-es rajongók számára. A győztes szurkoló részt vehet az augusztus 2–4. között tartandó Formula 1 Rolex Magyar Nagydíjon, sőt, lehetőséget kap arra, hogy találkozzon a ROKiT WILLIAMS RACING pilótájával, Robert Kubicával.

Az egyik győztes magyar lesz, a másik pedig külföldi – mindketten hozhatnak magukkal egy vendéget –, s amellett, hogy mindannyian részt vehetnek a háromnapos Formula 1 Rolex Magyar Nagydíjon, személyesen találkozhatnak Robert Kubicával. A díj tartalmazza a budapesti repülőjegyet (a külföldi résztvevők számára), szállást négy éjszakára Budapesten, és kétszer két darab háromnapos bérletet a Magyar Nagydíjra.

Ezen felül a győztesek paddock túrát tehetnek, amelynek része lesz egy személyes találkozó a ROKiT WILLIAMS RACING elképesztően népszerű lengyel pilótájával, aki 2010 után először tér vissza a Hungaroringre versenykörülmények között. A magyar futamra szóló jegyek majdnem egyötödét már megkaparintották Kubica honfitársai, hiszen a lengyel versenyző számára ez szinte hazai futam, és nagyon sokan akarják látni személyesen is a hosszú távollét utáni elképesztő visszatérését.

Hirdetés
 

Robert Kubica is izgatottan várja, mennyire lesznek kreatívak a szurkolói a #HungaROARing kampány során: „Nagyon sokkal tartozom fantasztikus szurkolóimnak, és az idén még többel, mint bármikor máskor, ezért is akarom megmutatni nektek, mennyire hálás vagyok az elképesztő támogatásotokért. Tudom, hogy nekem vannak a legjobb szurkolóim a világon, és most itt az idő, hogy megmutassátok a világnak, miért vagytok ti a legnagyszerűbbek és megmutassátok nekem a legfelszabadultabb, legvadabb ünnepléseteket. Alig várom, hogy találkozzunk Budapesten, a HungaROARingen. Hallani akarom az üvöltéseteket!”

A fentieket szem előtt tartva azokat is biztatjuk a részvételre, akik már megvásárolták a jegyüket a versenyhétvégére.*

A Hungaroring tomboló lelátóján – avagy HungaROARing-en – foglalhat helyet, és életre szóló élménnyel gazdagodhat az az F1-rajongó Kubica-drukker, aki a legkreatívabb módon bizonyítja, hogy ő a világon az egyik legszenvedélyesebb szurkoló.

A verseny ma kezdődik és május 31-ig tart, és a közösségi médiára korlátozódik. A HungaROARing arra kéri a rajongókat, hogy a lehető legkreatívabb módokon mutassák meg, ők az F1 legelkötelezettebb, legszenvedélyesebb szurkolói. Ez lehet egy fotó (felirattal, szöveggel vagy anélkül), egy dal, egy rövid videó, animáció esetleg vers, haiku vagy bármi más… Nyilván a legkreatívabb megoldás lesz a nyerő! A részvétel egyetlen feltétele, hogy a játék indulói kövessék vissza a Hungaroringet a közösségi oldalakon, használják a #HungaROARing hashtaget és jelöljék meg azt a személyt, aki a plusz egy fő lenne győzelem esetén.

*a már megvásárolt jegyek árát nem fizetik vissza, de a győztes jogosult az ingyenes utazásra, az ellátásra és a paddock túrára, valamint a találkozásra Robert Kubicával.

Az instrukciók és a részvételi feltételek megtalálhatók a hungaroring.hu weboldalon.

A verseny kizárólag az Európai Unióban élő szurkolók számára nyitott, és minden résztvevőnek a Hungaroring közösségi oldalaira – Twitter, Instagram, Facebook (alább listázva) – kell feltöltenie a pályaművét a #HungaROARing hashtag használatával. Arra is szükség lesz, hogy a résztvevők betageljék a pályát és kövessék azt a közösségi médiában, ha eddig még nem tették meg. Ennek elmulasztása esetén a bejegyzések nem érvényesek.

Minden média-tartalom elfogadott (fotó, szöveg, vers, rövid videó, animáció) olyan hosszan, amilyen hosszan ez feltölthető a közösségi oldalakra. Arra is ösztönzünk mindenkit, hogy jelölje meg (tagelje be) azt a személyt, akit választott vendégként magával hozna.

Twitter: @HungaroringF1
Instagram: @Hungaroring_official
Facebook: @Hungaroringofficial

További információkért kérjük, látogasson el a hungaroring.hu weboldalra!

Fotó: Williams

A #HungaROARing kampány nyertese a következő nyereménnyel gazdagodik**:

– Két (2) háromnapos bérlet a Formula 1 Magyar Nagydíjra, amelyet 2019. augusztus 2-4. között tartanak meg
– Hotelszoba négy éjszakára (2 fő részére) csütörtöktől hétfőig
– F1 Paddock túra
– Személyes találkozás a ROKiT WILLIAMS RACING versenyzőjével, Robert Kubicával
– Repülőjegy Budapestre és vissza az EU-ból érkező nyertesnek és vendégének

**A fenti nyereménycsomagot a szerencsés győztes (+1 fő) kapja meg az Európai Unióból (kivéve Magyarország), illetve Magyarországról.

A győzteseket a Hungaroring választja ki, a döntés végleges lesz.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Találkoznál Kubicával az F1-es Magyar Nagydíjon? Itt a lehetőség!
Leclerc szerint a Ferrarinak „mindenben” javulnia kell
Russell tárgyalást kezdeményez az FIA-val a büntetések miatt
Wolff: A Red Bull van annyira domináns, mint a Mercedes 2014-ben
Hamilton: Ez a Red Bull a leggyorsabb autó, amit valaha láttam

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!