Tárgyal Hülkenberggel az Aston Martin - F1VILÁG.HU

Tárgyal Hülkenberggel az Aston Martin

HIRDETÉS
Az Aston Martin Forma-1-es csapata megerősítette, egyeztetéseket folytatnak Nico Hülkenberggel egy esetleges tartalékversenyzői szerepkörről. A német versenyző tavaly három hétvégén is beugróként szerepelt az istállónál, mely 2021-ben is számítana szolgálataira.
Nico Hülkenberg, Racing Point speaks to the media ORF

Silverstone-ban Sergio Perez, a Nürburgringen pedig Lance Stroll helyett ugorhatott be 2020-ban Hülkenberg – mindkét versenyző megfertőződött a koronavírussal, így kaphatott lehetőséget a Renault csapatától 2019 végén kiebrudalt német.

A Racing Point csapata idén már Aston Martin néven vesz részt az F1-es küzdelmekben, a csapat versenyzői pedig Lance Stroll, valamint a négyszeres világbajnok Sebastian Vettel lesznek. Otmar Szafnauer, az istálló első embere viszont megerősítette, kapcsolatban állnak Hülkenberggel, hiszen fel kell készülni arra az esetre, hogy idén is szükségük lesz egy beugróra.

„Közel állunk Nicóhoz és egyeztetünk. Könnyen lehet, hogy harmadik emberként számítunk rá. Ez mindenki számára mesés lenne” – mondta a szakember.

Maga Hülkenberg azt mondja, természetesen próbál készen állni egy esetleges újbóli beugrásra.

„Néhány mérnökkel kapcsolatban vagyok, mert régóta ismerem őket. Pár dolgot az én visszajelzéseimre reagálva végeztek el az autón. Szóval az ember szeretne képben lenni, hogy mi folyik ott” – magyarázta a német.

„Megjósolhatatlan, hogy mikor nyílik ki újra egy ajtó. De természetesen megismétlődhet. Ezért fitten tartom magam.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!