Friss hírek

Távozhat az Aston Martin F1-es főnöke!

Sajtójelentések szerint nem kizárt, hogy távozik az Aston Martin Forma-1-es csapatát irányító Otmar Szafnauer. A szakember az Alpine alakulatánál folytatja.

Szafnauer még 2009-ben csatlakozott az akkor még Force India néven szereplő istállóhoz, és kulcsszerepet vállalt a silverstone-i bázisú csapat előmenetelében.

A szakembert még 2018-ban, év közben nevezték ki csapatfőnökké, amikor az istálló tulajdonosváltáson esett át, és Racing Point néven folytatta szereplését.

A csapatot aztán később Lawrence Stroll vásárolta fel, a gárda pedig az Aston Martin-érának is Szafnauer vezényletével vágott neki. Nemrég pedig bejelentésre került, a korábbi McLaren-csapatfőnök, Martin Whitmarsh is csatlakozik a csapathoz.

Bár Szafnauer nemrég úgy fogalmazott, Whitmarsh érkezése nem lesz hatással az ő feladataira, most mégis arról szólnak a hírek, a szakember távozhat az Aston Martintól.

Úgy tudni, a szakember viszonya elég feszültté vált Lawrence Stroll-lal, sajtóhírek szerint pedig hamarosan az Alpine csapatánál folytathatja F1-es pályafutását.

A francia istállót jelenleg Davide Brivio irányítja, ám nem kizárt, hogy ő visszatér a MotoGP-be.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!