Távozott az FIA F1-es médiafőnöke, Matteo Bonciani

Fotó: Mercedes
2018 Großer Preis von Italien, Samstag - Wolfgang Wilhelm Lewis Hamilton Mercedes Matteo Bonciani FIA media delegate
A mai naptól kezdve már hivatalosan sem Matteo Bonciani a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) Forma-1-es médiadelegáltja. A szakember 8 éven át tevékenykedett a száguldó cirkuszban.

Bonciani már a szezon kezdete óta nem vett részt F1-es versenyeken, feladatait Olivier Fisch, az FIA kommunikációs igazgatója, valamint Tom Wood, a Forma-E-sorozat korábbi médiadelegáltja vette át.

Bonciani 8 éve tevékenykedett sajtófőnökként az F1-ben, sorozatban több mint 150 versenyen vett részt.

„Az FIA-nál eltöltött egy évtized, illetve a Forma-1-ben eltöltött 8 év után ideje lelassítani egy kicsit, és új kihívások után nézni” – mondta a szakember.

„Kiváltság volt együtt dolgozni a világ legnagyszerűbb elméivel ebben a sportban mérnöki, technológiai és a média szempontjából is. Az F1-es kollégák második családommá váltak, és nagyon fognak hiányozni.”

Bonciani egyébként három gyermek édesapja: a legifjabb csemete, Allegra idén márciusban látta meg a napvilágot.

„Szeretnék köszönetet mondani Matteónak az elkötelezettségért, amit az évek során mutatott, és mellyel végigkísérte a média útját, hogy az beszámolhasson az FIA legrangosabb bajnokságáról” – mondta elismerően az FIA elnöke, Jean Todt.

Bonciani az FIA tanácsadójaként folytatja a továbbiakban.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!