Te is beleszólhatsz, milyen festéssel versenyezzen a Williams Forma-1-es csapata! - F1VILÁG.HU

Te is beleszólhatsz, milyen festéssel versenyezzen a Williams Forma-1-es csapata!

Három idei F1-es futamra speciális festéssel készül a Williams, ám a szokásoktól eltérően most nem a csapat, hanem maguk a rajongók dönthetnek a dizánjról.

A következő hetek során igazán ritka lehetősége adódik minden Forma-1-es rajongó számára, ugyanis a Williams a nagyközönség kezébe adta az autói festését illető végső döntést. A brit istálló a Gulffal karöltve négy speciális dizájnnal állt elő, amelyek közül a rajongók választhatják ki a számukra leginkább tetszőt. Ezeket a Japán, a Szingapúri és a Katari Nagydíjon láthatjuk viszont.

A szavazás első köre ezen a felületen, május 26-án nyílt meg, amely során a Japán Nagydíjra választhatunk két festés, a Bátrabb a bátornál és a Kortárs névre hallgatók közül. A fennmaradó két dizájnról június 5-én, hétfőn hull le a lepel. A szavazás további két körét a későbbiekben bonyolítják le.

 

A rajongók által kiválasztott összeállítás nemcsak a Williams autóin, hanem a csapat pilótáinak ruházatán, valamint a közösségi médiafelületein is visszaköszön majd.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Te is beleszólhatsz, milyen festéssel versenyezzen a Williams Forma-1-es csapata!
Átcsábította a McLaren a Red Bull mérnökigazgatóját
Mercedes: A Red Bull idegesebb lehet, hogy közszemlére került a padlólemezük
De Vries szerzett egy jó pontot Helmut Markónál
A Red Bullt meglepte, hogy az Aston Martin meg sem próbált harcolni velük

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!