Teltház előtt tartanák a Forma-1-es Magyar Nagydíjat - F1VILÁG.HU

Teltház előtt tartanák a Forma-1-es Magyar Nagydíjat

HIRDETÉS
Teltház előtt szeretné megtartani a 36. Forma-1-es Magyar Nagydíjat a Hungaroring Sport Zrt., a versenyrendezők azonban vészforgatókönyvekkel is rendelkeznek arra az esetre, ha a koronavírus-járvány miatt mégsem tudják vendégül látni a magyar rajongókat.
2020 Hungarian Grand Prix, Sunday - LAT Images Hungarian Grand Prix start

A Magyar Nagydíjat július 30. és augusztus 1. között tartják a Hungaroringen, a folyamatosan változó járványhelyzet miatt azonban egyelőre még nincs végleges döntés arról, hogy lehetnek-e nézők az idei versenyen.

Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök vezérigazgatója még néhány hete azt mondta, természetesen bíznak abban, hogy lehetnek rajongók a nyári futamon, a magyar versenypálya hivatalos weboldalának tájékoztatása szerint pedig a szervezők abban bíznak, teltház előtt rendezhetik meg a 36. Magyar Nagydíjat.

„A Hungaroring úgy tervezi és mindent megtesz annak érdekében, hogy nézők előtt rendezhesse meg a 36. Magyar Nagydíjat” – írják a Hungaroring weboldalán.

„Minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy a járványügyi szabályok szigorú betartásával, a labdarúgó Európa-bajnokság mérkőzéseihez hasonlóan megtelnek majd a versenypályánk lelátói. A nemzetközi és hazai trendek alapján elképzelhető, hogy ez csak védettségi igazolással lesz lehetséges, ám erről egyelőre nem született végleges döntés. Az illetékes hatóságokkal folyamatosan egyeztetünk az ügyben.”

„Ugyanakkor a felelős magatartás jegyében és egymás védelme érdekében mindenkinek javasoljuk a védőoltás felvételét.

„Természetesen arra az esetre is felkészültünk, ha a Covid miatt mégsem lenne látogatható a rendezvény – ebben az esetben a tavalyihoz hasonlóan a megvásárolt jegyeket visszaváltjuk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!