Friss hírek

Tippelj a Maláj Nagydíj befutójára!

Az első forduló ugyan elmaradt, azonban már a szezon második állomásától ismét lehet tippelni a futamok befutójára.


Az első forduló ugyan elmaradt, azonban már a szezon második állomásától ismét lehet tippelni a futamok befutójára.

A játék lényegében nem változott a tavalyi szezon óta, mindössze annyi a különbség, hogy az első nyolc helyett az első tízre lehet tippelni, és nem csütörtök, hanem péntek éjfélig lehet leadni a voksokat.

A tippek leadásához mindössze regisztrálni kell, és máris mehet a játék!

A tippverseny oldalunk hamarosan aktiválódik, ahol bővebb információk lesznek elérhetők. A tippek leadását bejelentkezés után a profil oldalon lehet megtenni.

Minden kedves olvasónknak jó játékot kívánunk!

Tipp: A Bwin a Red Bullt tartja a legesélyesebbnek (2.20) a csapatok közül a hétvégi Maláj Nagydíjon, és Sebastian Vettel győzelmére fizet (2.60) a legkevesebbet.

Érdekes megjegyezni, hogy az elmúlt verseny győztesét Jenson Buttont jóval esélytelenebbnek tartja a győzelmére (11.00), mint csapattársát, az első két edzésen brillírozó Lewis Hamiltont (5.00).

A pontok kiosztásának matematikája:
  • Megnézzük, hányan adták le tippjeiket egy adott futamra. Ez a szám határozza meg az alaptétet.
  • Ezután azt nézzük, hogy egy adott versenyzőre milyen tippek érkeztek, tehát ki hova várta az adott pilótát a futamon. Az alaptét az adott versenyzőt egy pozícióba tippelők között egyenlő arányban kerül kiosztásra.
  • Az így kiszámolt tét és az adott helyezéshez tartozó szorzó kombinációjaként adódik ki az elvihető pontszám. (Szorzók: Pole pozíció: 1x; 1. hely: 25x; 2. hely: 18x; 3. hely: 15x; 4. hely: 12x; 5. hely: 10x; 6. hely: 8x; 7. hely: 6x; 8. hely: 4x; 9. hely: 2x; 10. hely: 1x)
  • A tétből gyököt vonunk, ezáltal egy váratlan esemény eltalálsa nem eredményez behozhatatlan előnyt.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!