Friss hírek

Tiszta küzdelmet akar Verstappen és Hamilton

Ismét egymás mellől, az első sorból rajtolhat majd a Forma-1-es világbajnoki címre pályázó Max Verstappen, illetve Lewis Hamilton. A két bajnokaspiráns nem szeretné, ha már az első kanyarban ütközés lenne kettejük csatájából.

A két versenyzőt mindössze 6 pont választja el egymástól az összetettben, melyet a holland vezet jelenleg 6 futammal a bajnokság vége előtt.

Az Amerikai Nagydíj szombati időmérő edzésén Verstappen szerezte meg a pole-t, 2 tizeddel megelőzve Hamiltont, így a két pilóta az első sorból kezdheti meg a mai versenyt.

A Red Bull és a Mercedes versenyzője idén már többször egymásnak feszült, és két alkalommal össze is ütköztek a heves küzdelem során. Az időmérőt követően természetesen arról is megkérdezték őket, hogyan állnak majd hozzá a texasi verseny rajtjához.

„Ahogy mindig, próbálunk profik lenni. Nem értem, miért kell mindig felhozni ezt a témát” – mondta Verstappen az időmérőt követő sajtótájékoztatón.

„Nem mi vagyunk az egyetlenek, akik ütköztünk, ebben a sportban megesik az ilyen sajnos. Most ismét az első sorban vagyunk, és mindenki nagyszerű versenyre számít, és mi is ezt várjuk versenyzőként. Egyszerűen csak szeretnénk egy jó futamot.”

Hamilton ugyancsak tiszta versenyt szeretne a mai versenyen.

„Igen, remélem, hogy túljutunk az 1-es kanyaron és jó versenyzünk lesz. Nem hinném, hogy az 1-es kanyarban dől el az egész” – mondta röviden a címvédő.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!