Orosz Nagydíj

Tiszteleg a Mercedes is: Ferrari-vörös lesz az F1-es biztonsági autó hétvégén!

2020 70th Anniversary Grand Prix, Saturday - Steve Etherington Merceds logo Halo
Fotó: Mercedes
A Mercedes is meghajol a Ferrari Forma-1-es történelme előtt: a német gyártó vörösre festette a biztonsági autót az olasz márka 1000. F1-es versenyére!

Minderről Toto Wolff, a német vállalat motorsport-igazgatója adott tájékoztatást még szerdán, az új köntösbe öltöztetett Safety Car pedig időközben meg is érkezett a Toszkán Nagydíj helyszínére, Mugellóba.

„A Toszkán Nagydíj a Ferrari 1000. Forma-1-es versenye lesz, jelezve ennek a nagyszerű olasz márkának versenyzés iránti tradícióját” – mondta Wolff.

„Tisztelegni fogunk ezen teljesítmény előtt azzal, hogy a Mercedes-AMG biztonsági autóját Ferrari-vörösbe öltöztetjük. Fejet hajtunk egy olyan versenyzési történelem előtt, mely számos nagyszerű pillanatot hozott a Forma-1-nek. A Maranellóban dolgozó nők és férfiak egy büszke történelmet ünnepelhetnek meg, mi pedig tisztelegni fogunk ezen ünnepség előtt ezen a hétvégén.”

És íme az első fotó a tűzpiros biztonsági autóról:

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS