Több mint 25 ezer néző ott lehet az imolai F1-es hétvégén - F1VILÁG.HU

Több mint 25 ezer néző ott lehet az imolai F1-es hétvégén

HIRDETÉS
Több mint 25 ezer néző vehet majd részt a bő egy hónap múlva esedékes Emilia romagna-i Nagydíjon, Imolában – a Forma-1-es verseny különleges engedélyt kapott a hatóságoktól.
Imola, AlphaTauri Filming Day

A száguldó cirkusz mezőnye 2006 óta először tér vissza Imolába, a koronavírus-járvány következtében ugyanis a legendás aszfaltcsíkon is versenyt rendeznek majd.

A versenyhétvége nem a megszokott mederben zajlik majd: csupán két napot kapnak a Forma-1 csapatai, szombaton egy szabadedzést és az időmérőt, vasárnap pedig a versenyt tartják.

Stefano Bonaccini, Emilia Romagna régió elnöke pedig nemrég döntést hozott arról, hányan vehetnek részt a versenyhétvégén. Ennek megfelelően szombaton és vasárnap is 13147 néző lehet ott Imolában.

Emilia Romagnában egyébként a kiemelt eseményeken jelenleg maximum 1000 fő vehet részt, a Forma-1-es sorozat azonban külön engedélyt kapott, a hatóságok ugyanis megbizonyosodhattak arról, hogy be lehet tartatni a biztonsági intézkedéseket.

Minden lelátóra maximum 1000-en ülhetnek majd, és egy kifinomult parkolási szisztémát alakítanak majd ki. A szervezők a távolságtartásra is odafigyelnek, a lelátókon három helyet ki kell majd hagyni a kisebb csoportok között.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!