Több pénzt és több évet akar Hamilton - F1VILÁG.HU

Több pénzt és több évet akar Hamilton

HIRDETÉS
A korábbi hírekkel ellentétben több mint 45 millió eurót, vagyis több mint 15 milliárd forintot is kereshet Lewis Hamilton, ha szerződést hosszabbít jelenlegi csapatával, a Mercedesszel.
2019 United States Grand Prix, Sunday - LAT Images Lewis Hamilton Mercedes

Nemrégiben olyan pletykák keltek szárnyra, amelyek szerint Hamilton 2 évvel szerződést hosszabbítana a Mercedesszel, vagyis 2022 végéig elköteleződne a csapattal, és ezért évi 45 millió eurót kapna (plusz a szponzori jutalékok). 

A Corriere dello Sport új információi szerint Hamilton ennél többet akar, 60 millió eurót (20 milliárd forintot) évente, és négy évre szerződne a Mercedesszel

„Remélem, hogy a közös munka folytatódik, de nem én kontrollálom teljes mértékben ezt a dolgot” – nyilatkozta Toto Wolff csapatfőnök. 

A financiális dolgokról a Mercedes-csoport dönt, így ezzel kapcsolatban már Ola Källenius, a Daimler AG vezérigazgatója a felelős. 

Az élcsapatok versenyzői közül csupán Charles Leclerc és Max Verstappen szerződése fix a 2020-as szezont követő időszakra: Hamilton jövője egyelőre kérdéses. Ha sikerül megegyezniük, a brit nagy valószínűséggel marad jelenlegi csapatánál, azonban korábban a Ferrari elnökével, John Elkann-nal is leült egy beszélgetésre. 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!