Todt: Aki azt állítja, tud valamit Schumacherről, nem tud semmit! - F1VILÁG.HU

Todt: Aki azt állítja, tud valamit Schumacherről, nem tud semmit!

HIRDETÉS
A Ferrari egykori csapatfőnöke, Jean Todt figyelmeztette a közvéleményt, ne higgyenek azoknak, akik azt állítják, tudnak valamit Michael Schumacher hogylétéről.
Jean Todt, Michael Schumacher, Herbie Blash,

A német legenda lassan 10 éve, 2013 decemberében szenvedett súlyos síbalesetet, melyet követően hónapokon át kómában feküdt. Állapotáról azóta sem tudni semmit, csupán annyit, hogy felébresztése óta svájci otthonában van a család körében.

Állapotáról időről időre megjelennek bizonyos információk, ezek azonban rendszerint olyanoktól érkeznek, akiknek nincs betekintésük a család életébe. Jean Todt, Schumacher egykori főnöke azon kevesek közé tartozik, akik látogathatják a hétszeres világbajnokot, a francia szakember pedig figyelmeztet, ne higgyünk a pletykáknak!

„Hagyjuk őt békén!” – idézi Todtot a Corriere della Sera című lap. „Tiszteletben tartjuk Corinna és a gyermekei magánéletre vonatkozó kívánságát, habár természetesen tudjuk, hogy a balesetnek voltak következményei.”

„De bárki, aki azt mondja, hogy tud valamit, nem tud semmit. Én mindig látogatom őt. Ő és a családja az én családom is.” 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!