Friss hírek

Todt: Biztosan távozom 2021-ben

Jean Todt, portrait during the FIA Prize Giving at Carrousel du Louvre, Paris december 8, 2019 - Photo Eric Vargiolu / DPPI
2021-ben egészen biztosan távozik a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnöki székéből Jean Todt. A szakember negyedik mandátumát tölti, ennél többet nem is teljesíthetne az FIA vezetőjeként, ám nemrég felmerült, hogy a koronavírus-járvány miatt esetleg maradhatna posztján.

Todt 2009-ben vette át Max Mosley helyét a szövetség elnökeként, a 74 éves szakember pedig jelenleg negyedik mandátumát tölti az FIA élén.

Az egykor a Ferrari csapatfőnökeként tevékenykedő francia szakember most a Motorsport-Total.com című lapnak nyilatkozva elárulta, biztos, hogy 2021-ben távozik.

„Habár imádom, amit csinálok, és rengeteg szenvedélyt, valamint energiát fektetek bele, ha kérnének, akkor sem maradnék” – mondta Todt, aki a koronavírus-járvány miatti krízis okán igencsak elfoglalt mostanság.

„Van egy válságstábunk, akik néhány naponta értekeznek. Megvitatjuk, hogyan tudnánk segíteni a világot most és később, a krízis után is. Hiszen akkor is lesznek következmények.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!