Todt: Biztosan távozom 2021-ben

Jean Todt, portrait during the FIA Prize Giving at Carrousel du Louvre, Paris december 8, 2019 - Photo Eric Vargiolu / DPPI
Fotó: FIA
2021-ben egészen biztosan távozik a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnöki székéből Jean Todt. A szakember negyedik mandátumát tölti, ennél többet nem is teljesíthetne az FIA vezetőjeként, ám nemrég felmerült, hogy a koronavírus-járvány miatt esetleg maradhatna posztján.

Todt 2009-ben vette át Max Mosley helyét a szövetség elnökeként, a 74 éves szakember pedig jelenleg negyedik mandátumát tölti az FIA élén.

Az egykor a Ferrari csapatfőnökeként tevékenykedő francia szakember most a Motorsport-Total.com című lapnak nyilatkozva elárulta, biztos, hogy 2021-ben távozik.

„Habár imádom, amit csinálok, és rengeteg szenvedélyt, valamint energiát fektetek bele, ha kérnének, akkor sem maradnék” – mondta Todt, aki a koronavírus-járvány miatti krízis okán igencsak elfoglalt mostanság.

„Van egy válságstábunk, akik néhány naponta értekeznek. Megvitatjuk, hogyan tudnánk segíteni a világot most és később, a krízis után is. Hiszen akkor is lesznek következmények.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS