Tovább javulhat a Mercedes, vélik versenyzői - F1VILÁG.HU

Tovább javulhat a Mercedes, vélik versenyzői

HIRDETÉS

Lewis Hamilton és Nico Rosberg bíznak abban, csapatuk, a Mercedes az óriási fejlesztési verseny közepette is képes lesz megtartani jelenlegi előnyét a Forma-1-ben.


Lewis Hamilton és Nico Rosberg bíznak abban, csapatuk, a Mercedes az óriási fejlesztési verseny közepette is képes lesz megtartani jelenlegi előnyét a Forma-1-ben.

A német istálló domináns formában vágott neki az idei szezonnak: az eddig eltelt négy verseny mindegyikét megnyerte, így természetesen nagy optimizmussal várja a folytatást.

„Nem ülünk hátradőlve, az biztos. Jóval több munka vár most ránk” – nyilatkozta Lewis Hamilton.

„A Red Bullok nagyon-nagyon gyorsak a tempós kanyarokban, ami szerintem azt sugallja, hogy leszorítóerő tekintetében egy kicsit jobban állnak. Tavaly ebben a tekintetben jóval nagyobb volt az előnyük. Szóval kétségkívül felzárkóztunk, de szerintem még lehetünk ennél jobbak.”

„Szóval tovább folytatjuk a kemény munkát, és biztos vagyok abban, hogy a motor tekintetében is fejlődünk még.”

Nico Rosberg – aki már 2010 óta tagja az Ezüstnyilak csapatának – hozzátette, úgy érzi, minden összeállt a Mercedes háza táján.

„Egyáltalán nem aggódom a fejlesztési verseny miatt, mert egy nagyon erős csapatunk van most” – nyilatkozta a német.

„Négy és fél évbe telt, de most már ott vagyunk az élen. Úgy gondolom, szerkezetileg nagyon jól állunk, és ez megmutatkozik az autón is. Fantasztikus versenygépünk van, ez pedig jól mutatja, hogy a csapat struktúrája a helyére került.”

A 28 esztendős versenyző mindazonáltal hozzátette, az új szabályok miatt sok minden változhat még a szezon további részében.

Hirdetés

„Nem is olyan rég még a Red Bull volt a mérce, és csapatként még mindig az – kétlem, hogy ilyen gyorsan változnak a dolgok. Szóval nagyon óvatosnak kell lennünk, javulnunk kell, és pontosan így is teszünk.”

„A célunk az, hogy növeljük az előnyünket. Idén a fejlesztési verseny sokkal intenzívebb az új szabályok miatt.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!