Továbbfejlesztett motorral támad a Mercedes - F1VILÁG.HU

Továbbfejlesztett motorral támad a Mercedes

HIRDETÉS
Továbbfejlesztett motorral érkezett a Forma-1-es Belga Nagydíjra a világbajnoki pontversenyt toronymagasan vezető Mercedes.
2019 British Grand Prix, Saturday - LAT Images Lewis Hamilton Mercedes

A papírforma szerint a spái versenypálya a Ferrari csomagjának kedvezhet leginkább, motorerő tekintetében ugyanis az olaszok egyelőre úgy tűnik, az élen járnak.

A Mercedes persze nem akar lemaradni: a csapat brixworth-i motorrészlege a nyári szünetben is gőzerővel dolgozott a V6-os erőforráson, hétvégén, Belgiumban pedig egy új specifikációt is bevetnek a németek.

Az új motort nemcsak a gyári csapat versenyzői, Lewis Hamilton és Valtteri Bottas, hanem a Racing Point és a Williams csapata is megkapja.

Nemcsak a Mercedes, hanem a Honda is továbbfejlesztett motorral érkezett Spába. Míg a japánok idei negyedik motorfejlesztésüket vetik be, a Mercedesnél ez lesz a második újítás az évad során.

A száguldó cirkusz mezőnye ezen a hétvégén Monzában vendégszerepel, az F1VILÁG.HU csapata pedig a helyszínről számol be az Olasz Nagydíj eseményeiről! Weboldalunk mellett érdemes figyelemmel kísérni Facebook-oldalunkat is, de természetesen elérhetőek vagyunk az Instagramon is!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!