Orosz Nagydíj

Trulli egyáltalán nem tart Petrovtól

Semmit sem tud a Vitaly Petrovval kapcsolatos pletykákról a Caterham istálló veteránja, Jarno Trulli – ezt maga az olasz versenyző árulta el az olasz sajtónak nyilatkozva.


Semmit sem tud a Vitaly Petrovval kapcsolatos pletykákról a Caterham istálló veteránja, Jarno Trulli – ezt maga az olasz versenyző árulta el az olasz sajtónak nyilatkozva.

Mint ismert, Petrov menedzsere, Oksana Kosatchenko állítólag tárgyalásban áll a Caterham csapatával, így az orosz versenyző 2012-ben az alakulat tartalékversenyzője lehet. A vadabb pletykák szerint Petrovék nem mást tűztek ki célul, minthogy kitúrják Trullit az istállótól, hogy az orosz idén is versenyzési lehetőséghez jusson.

Trulli a minap elárulta, szerződése van a Caterhammel, és semmit sem tud Petrov esetleges érkezéséről.

„Szerződésem van a Caterhammel, ennyi az egész” – fogalmazott az olasz versenyző a Gazzetta dello Sportnak nyilatkozva. „Semmit sem tudok a pletykákról. A csapat semmit sem mondott nekem.”

„Hétfőn a gyárban leszek üléspróbán, és minden ugyanaz számomra.”

A veterán pilóta hozzátette, nem gondolkodik F1-en kívüli jövőjéről.

„Nem foglalkozom a jövővel. Sokszor a számba adnak olyan dolgokat, hogy a NASCAR-ban fogok versenyezni, vagy a 24 órás viadalon. De jelenleg a Forma-1-ben vagyok, szóval nem beszélek ilyenekről.”

Trulli hozzátette, reméli, hogy 2012-ben jobb teljesítménnyel rukkolhat majd elő csapata. Mint ismert, az olaszt szinte az egész idényen végigkísérte a szervokormánnyal kapcsolatban fennálló probléma.

„Arra számítok, hogy a dolgok jobban alakulnak majd, mint tavaly. Az alapok jobbak, több tapasztalattal rendelkezünk, több forrással és szakemberrel. Elkezdünk a bajnoki pontokra vadászni, és rendszeresen a középmezőnyben szeretnénk versenyezni.”

„Az emberek elképzelni sem tudják, milyen nehéz a nulláról kezdeni. Versenyeztem a Minardinál is, de itt sokkal keményebb. Nem hibázhatsz, mivel minden egyes problémának hosszútávú hatása van.”

„Magabiztos vagyok. A tavalyi év során komoly előrelépéseket véltem felfedezni. Nagyot fejlődtünk, még ha nem is volt feltűnő. Most szükségünk van még egy nagy lépésre.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS