Trulli egyáltalán nem tart Petrovtól

Semmit sem tud a Vitaly Petrovval kapcsolatos pletykákról a Caterham istálló veteránja, Jarno Trulli – ezt maga az olasz versenyző árulta el az olasz sajtónak nyilatkozva.


Semmit sem tud a Vitaly Petrovval kapcsolatos pletykákról a Caterham istálló veteránja, Jarno Trulli – ezt maga az olasz versenyző árulta el az olasz sajtónak nyilatkozva.

Mint ismert, Petrov menedzsere, Oksana Kosatchenko állítólag tárgyalásban áll a Caterham csapatával, így az orosz versenyző 2012-ben az alakulat tartalékversenyzője lehet. A vadabb pletykák szerint Petrovék nem mást tűztek ki célul, minthogy kitúrják Trullit az istállótól, hogy az orosz idén is versenyzési lehetőséghez jusson.

Trulli a minap elárulta, szerződése van a Caterhammel, és semmit sem tud Petrov esetleges érkezéséről.

„Szerződésem van a Caterhammel, ennyi az egész” – fogalmazott az olasz versenyző a Gazzetta dello Sportnak nyilatkozva. „Semmit sem tudok a pletykákról. A csapat semmit sem mondott nekem.”

„Hétfőn a gyárban leszek üléspróbán, és minden ugyanaz számomra.”

A veterán pilóta hozzátette, nem gondolkodik F1-en kívüli jövőjéről.

„Nem foglalkozom a jövővel. Sokszor a számba adnak olyan dolgokat, hogy a NASCAR-ban fogok versenyezni, vagy a 24 órás viadalon. De jelenleg a Forma-1-ben vagyok, szóval nem beszélek ilyenekről.”

Trulli hozzátette, reméli, hogy 2012-ben jobb teljesítménnyel rukkolhat majd elő csapata. Mint ismert, az olaszt szinte az egész idényen végigkísérte a szervokormánnyal kapcsolatban fennálló probléma.

„Arra számítok, hogy a dolgok jobban alakulnak majd, mint tavaly. Az alapok jobbak, több tapasztalattal rendelkezünk, több forrással és szakemberrel. Elkezdünk a bajnoki pontokra vadászni, és rendszeresen a középmezőnyben szeretnénk versenyezni.”

„Az emberek elképzelni sem tudják, milyen nehéz a nulláról kezdeni. Versenyeztem a Minardinál is, de itt sokkal keményebb. Nem hibázhatsz, mivel minden egyes problémának hosszútávú hatása van.”

„Magabiztos vagyok. A tavalyi év során komoly előrelépéseket véltem felfedezni. Nagyot fejlődtünk, még ha nem is volt feltűnő. Most szükségünk van még egy nagy lépésre.”

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!