Portugál Nagydíj
Next
Prev

Kövesd velünk a portimaói eseményeket! Lépj be az F1Világ Paddockba!

Trulli elégedett a Toyota idei teljesítményével

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Trulli elégedett a Toyota idei teljesítményével

A Toyota olasz versenyzője, Jarno Trulli eddig teljes mértékben meg van elégedve idei évben mutatott teljesítményével, miután idei harmadik pontszerző helyezését érte el a hétvégi Spanyol Nagydíjon.

A Toyota olasz versenyzője, Jarno Trulli eddig teljes mértékben meg van elégedve idei évben mutatott teljesítményével, miután idei harmadik pontszerző helyezését érte el a hétvégi Spanyol Nagydíjon.

Trulli egyike a legjobb edzésmenőknek az idei évben, és az eddig megrendezett négy versenyből hármon pontot is szerzett, ami komoly előrelépésnek számít a tavalyi évhez képest. Az olasz versenyzőnek már most több pontja van, mint amennyit 2007-ben begyűjtött.

“Úgy gondolom, hogy nagyon jól vezettem az elmúlt négy versenyen, így teljes mértékben elégedett vagyok idei teljesítményemmel” – mondta Trulli.

“Az elmúlt három versenyen kivétel nélkül pontokat szereztünk, és már most több pontom van, mint amennyit a 2007-es szezonban szereztem, ami hűen tükrözi, mennyit is fejlődtünk a tavalyi évhez képest.”

“Nem egyszerű a helyzetünk, mert nagyon szoros a küzdelem, így minden tapasztalatodra és tudásodra szükség van ahhoz, hogy a lehető legjobb helyen végezz. Egy kicsit azonban szerencsétlenek is voltunk, mert a szezonnyitón egy akkumulátorprobléma miatt dobtuk el magunktól a pontszerzést, míg Barcelonában is gondjaink voltak” – tette hozzá Trulli, akit véletlenül rosszkor hívott ki a csapata a boxba, így csak a nyolcadik helyen érkezett célba.

Az olasz versenyző azt is hozzátette, hogy elégedett volt a hétvégi futamon mutatott teljesítményével, és nagyon örül a pontszerzésnek, azonban tisztában van azzal, hogy csapatának nagyon keményen kell dolgoznia, ha versenyképes akar maradni a jövőben.

“Nagyon szoros a középmezőny, és más csapatok is sokat fejlődtek Spanyolországban. Mi is sokat javultunk, és Törökországban újabb fejlesztések kerülnek az autóba, de egyes csapatok nagyon közel vannak egymáshoz. Nagyon fontos, hogy folyamatosan fejlesszük az autót, minden erőnkkel azon kell lennünk, hogy megtartsuk pozíciónkat” – tette hozzá Trulli.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!