Friss hírek

Tsunoda: Biztos, hogy ugyanolyan autónk van?!

Kiábrándítóan szerepelt a Forma-1-es Spanyol Nagydíj szombati időmérő edzésén Yuki Tsunoda. Az AlphaTauri versenyzője már kezd abban is kételkedni, hogy egyáltalán ugyanolyan autója van-e, mint csapattársának.

Pierre Gasly ugyanis a 12. rajthelyet szerezte meg a Q2-ben szombaton, miközben Tsunoda tovább sem jutott a második szakaszba, a francia pilótánál ugyanis közel 4 tizeddel lassabb volt.

Az AlphaTauri versenyzője értetlenül áll a történtek előtt, fogalma sincs ugyanis, miért maradt el ennyire csapattársától.

Hirdetés
 

„Nem nyomtam túl keményen a kivezető körön – csak úgy, ahogy általában” – mondta a japán versenyző. „A gumihőmérséklet épp rendben volt a kör előtt. De nem ezért a pozícióért akarunk csatázni…”

„Ezzel az autóval könnyű bejutni a Q2-be. De én még ezzel is nagyon küszködtem.”

Tsunoda kifejtette, már abban is kezd egy kicsit kételkedni, hogy ugyanolyan autója van, mint csapattársának, Pierre Gasly-nak.

„Mindig mások a visszajelzéseim, mint a csapattársamnak. Van bennem egy kis kérdőjel, hogy ugyanolyanok-e az autók. Persze tudom, hogy igen, de az autó karakterisztikája egyszerűen túlságosan is más.”

„Természetesen lehet, hogy az eltérés a vezetési stílusban van. De nem tudom… Nem értem, mi történt, miért küszködök ennyire.” 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!