Verstappen vs. Ocon

Tűz volt a McLaren garázsában

Fotó: McLaren
Fotó: McLaren
Pénteken filmforgatás céljából pályára vitte 2019-es versenyautóját a McLaren csapata, a wokingi gárdánál azonban nem mentek zökkenőmentesen a dolgok.

A McLaren a Williamsszel és a Racing Pointtal egy napon tartotta filmforgatását Barcelonában, ahol a csapatok 100 km-t tehetnek meg autóikkal a Pirelli demóabroncsait használva.

A McLarennél azonban a program során tűz ütött ki a garázsban, emiatt pedig több szerelőt is orvosi ellátásban kellett részesíteni.

„Volt egy kisebb tűz a garázsban a McLaren privát filmforgatós napján” – fogalmazott az istálló szóvivője.

„A tüzet gyorsan megfékezte a csapat, a pálya tűzoltói, az orvosi csapat pedig azonnal a helyszínen volt. Három csapattagot az orvosi központba szállítottak ellátásra, nem sokkal később pedig kiengedték őket.”

Érdekesség, hogy közel hét évvel ezelőtt szintén a barcelonai bokszutcában történt tűzeset: akkor a Williamsnél gyulladt ki valami a garázsban, nem sokkal azt követően, hogy Pastor Maldonado meglepetésszerű győzelmet szerzett a Spanyol Nagydíjon.

 

Kapcsolódó cikkek

Norris úgy érzi, cserben hagyta a McLarent

A McLaren újonc versenyzője, Lando Norris úgy érzi, cserben hagyott mindenkit csapatánál, miután a 8. helyről rajtolva nem sikerült számára a pontszerzés az Ausztrál Nagydíjon.

Kubica miatt nem jutott tovább Sainz

Carlos Sainz, a McLaren versenyzője nagyon csalódott az F1-es Ausztrál Nagydíj időmérőjét követően, miután önhibáján kívül nem sikerült a továbbjutás a Q2-be.

Friss hírek