Friss hírek

Új aszfaltréteget kap a miami F1-es pálya a tavalyi problémák után

Változtatásokat hajtanak végre a Forma-1-es Miami Nagydíj helyszínén a 2023-as verseny előtt, noha a pálya vonalvezetése változatlan marad.

Miami tavaly első ízben látta vendégül a száguldó cirkusz mezőnyét, a szervezők pedig szeretnék még jobbá tenni az eseményt a következő idényre, így jelentősnek mondható módosításokat hajtanak végre.

Az egyik legfőbb változás az idei futamra, hogy a teljes F1-es paddockot a Hard Rock Stadium közepén helyezik majd el, nem pedig köré, ahogy az elmúlt idényben. A bokszutca fölött emellett egy új Paddock Club épületet hoznak majd létre, hogy még jobb szórakozást tudjanak kínálni.

A szervezők azt is megerősítették, hogy a versenyzők kritikája után újraaszfaltozzák a pályát, bár annak vonalvezetésén nem változtatnak. A Miami GP ügvezetője, Tom Garfinkel azt reméli, az új aszfaltrétek jobb előzési lehetőségeket kínál majd – noha a tavalyi versenyen is 45 előzést láthatott a nagyérdemű.

A Motorsport.com című internetes portálnak Garfinkel azt mondta, a csapatok és a versenyzők részéről annyira vegyes visszajelzéseket kaptak a miami pálya vonalvezetésével kapcsolatban, hogy szükségtelennek érezték a mostani módosítást.

A Forma-1-es Miami Nagydíjat május 5-7. között rendezik majd.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!