Új első szárnnyal érkezik Szingapúrba a Caterham - F1VILÁG.HU

Új első szárnnyal érkezik Szingapúrba a Caterham

HIRDETÉS

Vadonatúj első szárnnyal érkezik a hétvégi Szingapúri Nagydíjra a Caterham Forma-1-es csapata – árulta el Heikki Kovalainen.


Vadonatúj első szárnnyal érkezik a hétvégi Szingapúri Nagydíjra a Caterham Forma-1-es csapata – árulta el Heikki Kovalainen.

A brit alakulat eddig még nem szerzett pontot a száguldó cirkuszban, ám 2010-es csatlakozása óta egyértelműen a Marussia és a HRT előtt jár.

A csapat természetesen folyamatosan dolgozik idei versenyautóján, így Szingapúrban is lesz némi változás a CT01-es konstrukción.

„Lesz egy új első szárnyunk ezen a hétvégén” – mondta a Caterham finn versenyzője, Heikki Kovalainen a Sky Sportsnak.

„Egy kicsit eltér a régebbitől, és egyértelműen javíthat a teljesítményünkön, valamivel több leszorítóerőt biztosít és remélhetőleg egy kicsit gyorsabbá is teszi az autót. Ezt leszámítva nincs semmi komolyabb változás, csak néhány kisebb újítás. Az első szárny a legfőbb dolog, ami rendelkezésünkre áll ezen a hétvégén.”

„A szingapúri egy teljesen más pálya, mint a monzai és a spái – más beállításokat igényel és a körülmények is mások. Egyelőre még kérdéses, hogy alakulnak majd az erőviszonyok, de számunkra a monzai hétvége jobban alakult, mint a spái.”

„Tudom, hogy ezen versenyek után a csapat azon dolgozott, hogy megértse, Spában miért nem volt olyan jó a teljesítményünk, Monzában pedig miért volt olyan, mint kellene. Azt hiszem, sikerült megérteni a legfőbb okokat.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!