Új első szárnnyal érkezik Szingapúrba a Caterham

Vadonatúj első szárnnyal érkezik a hétvégi Szingapúri Nagydíjra a Caterham Forma-1-es csapata – árulta el Heikki Kovalainen.


Vadonatúj első szárnnyal érkezik a hétvégi Szingapúri Nagydíjra a Caterham Forma-1-es csapata – árulta el Heikki Kovalainen.

A brit alakulat eddig még nem szerzett pontot a száguldó cirkuszban, ám 2010-es csatlakozása óta egyértelműen a Marussia és a HRT előtt jár.

A csapat természetesen folyamatosan dolgozik idei versenyautóján, így Szingapúrban is lesz némi változás a CT01-es konstrukción.

„Lesz egy új első szárnyunk ezen a hétvégén” – mondta a Caterham finn versenyzője, Heikki Kovalainen a Sky Sportsnak.

„Egy kicsit eltér a régebbitől, és egyértelműen javíthat a teljesítményünkön, valamivel több leszorítóerőt biztosít és remélhetőleg egy kicsit gyorsabbá is teszi az autót. Ezt leszámítva nincs semmi komolyabb változás, csak néhány kisebb újítás. Az első szárny a legfőbb dolog, ami rendelkezésünkre áll ezen a hétvégén.”

„A szingapúri egy teljesen más pálya, mint a monzai és a spái – más beállításokat igényel és a körülmények is mások. Egyelőre még kérdéses, hogy alakulnak majd az erőviszonyok, de számunkra a monzai hétvége jobban alakult, mint a spái.”

„Tudom, hogy ezen versenyek után a csapat azon dolgozott, hogy megértse, Spában miért nem volt olyan jó a teljesítményünk, Monzában pedig miért volt olyan, mint kellene. Azt hiszem, sikerült megérteni a legfőbb okokat.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS