Friss hírek

Új főszponzora lett az Alfa Romeo csapatának, az Orlen az AlphaTauri partnereként folytatja

Több évre szóló együttműködési megállapodást kötött a PKN Orlen nevű olajvállalattal az AlphaTauri Forma-1-es csapata – jelentette be az istálló pénteken, hivatalos közleményben. Kiderült az is, az Alfa Romeo csapatának új névadó szponzora lesz.

Közép-Európa egyik legnagyobb olaj- és gázipari vállalata az elmúlt években az Alfa Romeo főtámogatójaként volt érdekelt a Forma-1-ben, az idei évtől kezdődően viszont logói már az AlphaTauri versenyautóira kerülnek fel. A csapat és a vállalat ugyanis egy több évre szóló megállapodást kötött, az AlphaTauri hamarosan bemutatásra kerülő AT04-es kódjelű versenyautóján így az Orlen kiemelt helyeken jelenhet majd meg.

Mindeközben az Alfa Romeo is bejelentette új névadó szponzorát, a Stake nevű szórakoztatóipari vállalatot – a megállapodás részeként a csapat megnevezése is változik a 2023-as F1-es idényre, a svájci istálló így idén hivatalosan Alfa Romeo F1 Team Stake néven szerepel majd a királykategória küzdelmeiben.

Hirdetés
 

Az Alfa Romeo és a Stake közti megállapodás ugyancsak több évre szól. A Stake jelenleg olyan ismert nevekkel működik együtt, mint Drake, az Everton Football Club, a UFC, vagy a neves argentin futballista, Sergio Aguero.

A 2023. évi Forma-1-es világbajnoki sorozat március 5-én kezdődik majd Bahreinben.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!