Új hátsó szárnnyal készül Barcelonára a Haas

Egy vadonatúj fejlesztésű hátsó szárnyat is pályára visz a hétvégi Spanyol Nagydíjon a Forma-1 mezőnyéhez idén csatlakozott Haas.


Egy vadonatúj fejlesztésű hátsó szárnyat is pályára visz a hétvégi Spanyol Nagydíjon a Forma-1 mezőnyéhez idén csatlakozott Haas.

Az amerikai istálló jelenleg az ötödik helyet foglalja el a konstruktőrök versenyében, és ahogy a mezőny legtöbb csapata, úgy a Haas is komoly újításokkal készül.

„Lesz egy új hátsó szárnyunk is Spanyolországban” – mondta Günther Steiner csapatfőnök.

„Ennek köszönhetően egy kicsit jobb lesz az autónk leszorítóereje. Spanyolországban és Monacóban erre szükségünk is lesz. Egyszerűen csak próbálunk alkalmazkodni a soron következő helyszínekre.”

A Haas a legutóbbi, oroszországi versenyhétvégén már pályára vitt egy vadonatúj első szárnyat, mely a várakozásoknak megfelelően működött.

„Mindkét versenyzőnknek jobban tetszett, mint a korábbi verzió” – fogalmazott Steiner.

„Talán nem ez volt a legideálisabb pálya arra, hogy leteszteljük, de ezt akartuk, és végül rendben is volt a szárny. De leginkább a vezethetőség tekintetében léptünk előre. A versenyzőink úgy éreztük, az autó jóval stabilabb lett, a kanyarok környékén előnyökkel szolgált.”

A Haas egyébként hétvégén, Barcelonában a Ferrari új fejlesztésű erőforrását is beépíti autóiba.

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS