Portugál Nagydíj

Kövesd velünk a portimaói eseményeket! Lépj be az F1Világ Paddockba!

Új lágy keveréket kapnak a csapatok Brazíliában

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Új lágy keveréket kapnak a csapatok Brazíliában

Egy vadonatúj fejlesztésű lágy keverékű abroncsot bocsát a forma-1-es csapatok rendelkezésére a hétvégi Brazil Nagydíjon a Pirelli.


Egy vadonatúj fejlesztésű lágy keverékű abroncsot bocsát a forma-1-es csapatok rendelkezésére a hétvégi Brazil Nagydíjon a Pirelli.

Az olasz vállalat az új vegyületet már a nürburgringi szabadedzéseken is alaposan szemügyre vette, a múlt heti fiatal versenyzők tesztjén pedig a mezőny ismét kipróbálhatta azt.

A Pirelli motorsport-igazgatója, Paul Hembery elárulta, miután elégedettek voltak a kapott eredményekkel, Brazíliában éles körülmények között is bevetik az abroncsokat.

„Jól halad a 2012-es idényre való felkészülés, szóval érdekes lesz majd hallani a versenyzők véleményét az új kemény, illetve lágy keverékű abroncsokról, melyeket kipróbálunk Brazíliában” – magyarázta a szakember.

„Az új lágy gumiról már most rengeteg információ áll rendelkezésünkre, hiszen teszteltük azt a fiatalok tesztjén, szóval érdekes lesz majd összevetni ezeket a valódi versenyadatokkal.”

„Általánosságban véve az abroncsok jövőre kevésbé lesznek konzervatívak, mivel az idei szezon második felére a csapatok bizonyították, milyen jól kiismerték termékeinket,így Koreában például sokkal agresszívabb gumiválasztást alkalmazhattunk akkor, amikor a szuperlágy és a lágy keverékeket bocsátottuk rendelkezésükre.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

Lépj be a paddockba! Ez történik Portimaóban!