Toszkán Nagydíj

Új szárnyakkal érkezik Bakuba a Renault

Fotó: Renault
Nico Hulkenberg (GER) Renault Sport F1 Team RS18. Chinese Grand Prix, Saturday 14th April 2018. Shanghai, China. Hülkenberg

Több újítást is pályára visz a hétvégi Azeri Nagydíjon a Renault csapata, Barcelonában pedig már egy továbbfejlesztett motorral száll harcba a riválisok ellen.

Cyril Abiteboul, a francia istálló főnöke a minap elárulta, a bakui hétvégére leginkább a kasztnin próbáltak javítani, és minden egyes újítással szeretnének gyorsulni. A cél, hogy riválisaik előtt maradjanak, és egyre közelebb kerüljenek az élmezőnyhöz.

„Bakuban a szezon egy újabb szakasza kezdődik számunkra” – mondta a szakember.

„Lesz néhány újításunk a kasztnin, különös tekintettel a szárnyakra és a bargeboardokra, Barcelonára pedig a motoron is fejlesztünk. Bízunk benne, hogy ezen fejlesztések kombinációja lehetővé teszi majd számunkra azt, hogy fenntartsuk a teljesítményünket. Továbbra is koncentráltnak kell maradnunk, hogy minden egyes elemet működésre tudjunk bírni.”

A Renault versenyzői természetesen örömmel veszik az újításokat, és remélik, a soron következő versenyeken is pontokért küzdhetnek.

„Pozitívan indult a szezon, és jó, hogy ott vagyunk a középmezőny elején” – nyilatkozta Nico Hülkenberg.

„Fontos, hogy értékes pontokat gyűjtsünk, és megbizonyosodjunk arról, harcban vagyunk. Folytatnunk kell a fejlődést, sok munkát kell beletennünk, ha riválisaink előtt akarunk maradni.”

A Renault másik versenyzője, Carlos Sainz hozzátette: „Alapvetően azt gondolom, hogy a szezon első három versenye igazán pozitívan alakult, és az egész csapat rendkívül elkötelezett volt annak érdekében, hogy elérjük céljainkat.”

„Ami engem illet, lehetőségem volt arra, hogy különféle beállításokat próbáljak ki az autóval, és bízom benne, hogy jó irányba indultunk el. Folytatnunk kell a munkát, folyamatosan meg kell próbálnunk fejlődni, hogy a lehető legtöbb pontot begyűjtsük.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS