Új színben tündökölhet a McLaren és a Mercedes

Sajtóhírek szerint idén két nagycsapat, a Mercedes és a McLaren is új színekben tündökölhet majd a Forma-1-ben.


Sajtóhírek szerint idén két nagycsapat, a Mercedes és a McLaren is új színekben tündökölhet majd a Forma-1-ben.

Az El Mundo Deportivo című spanyol lap értesülései szerint a bajnoki címvédő Mercedes szeretné lecserélni ezüstös festését, és 2015-ben már krómszerű ruhába öltöztetné autóit.

Ugyanez a lap azt írja, nemcsak a Mercedes, de a McLaren is komoly újításra készül: a wokingi gárda 1997 óta használ ezüstös öltözéket a Mercedesszel való partnerség okán, miután viszont idén már a Hondával próbál visszatérni az élmezőnybe, ez az autók színezetén is megmutatkozhat.

„A Honda nem szeretné, hogy a McLaren ezüstszínben folytassa, mert ez a színt a Mercedesszel és az Ezüstnyilakkal azonosítják” – írja az El Mundo Deportivo.

„Vannak pletykák, melyek szerint a 2015-ös autó narancssárga lesz – ez a McLaren tradicionális színe – a teszteken. De lehet fehér is – a Honda előtt tisztelegve, ráadásul ilyen színű volt a McLaren első F1-es autója is 1966-ban.”

A végleges döntés nagyban múlik majd azon, hogy a McLarennek lesz-e névadó támogatója 2015-ben.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!