Újabb előrelépést vár a Mercedes - F1VILÁG.HU

Újabb előrelépést vár a Mercedes

HIRDETÉS

Újabb előrelépést vár a hétvégi Spanyol Nagydíjtól a Mercedes GP csapatfőnöke, Ross Brawn.


Újabb előrelépést vár a hétvégi Spanyol Nagydíjtól a Mercedes GP csapatfőnöke, Ross Brawn.

A szakember a brackley-i gárda hivatalos weboldalának adott nyilatkozatában elmondta, arra összpontosítanak, hogy az egész versenyhétvége során következetesen jó teljesítményt nyújtsanak, hiszen a szezon első versenyein ez problémát jelentett.

„Az utolsó két verseny Törökországban és Kínában bizonyította, hogy bizonyos körülmények között képesek vagyunk arra, hogy gyorsak legyünk, azonban arra kell összpontosítanunk, hogy az egész versenyhétvégén következetes teljesítményt nyújtsunk” – mondta Brawn.

A legtöbb csapathoz hasonlóan a Mercedes is különböző fejlesztésekkel érkezik Barcelonába, melyektől azt várja, hogy tovább fejlődhet az MGP W02-es versenyautó.

„Lesz egy új aerodinamikai csomagunk a Spanyol Nagydíjra a felfüggesztés finomításai mellett, ami talán segít megtalálni azt a következetességet, amire szükségünk van” – magyarázta a csapatfőnök.

„A barcelonai pályát minden csapat úgy ismeri, mint a tenyerét, így a szabadedzéseken maximalizálhatjuk az időnket, és remélem, hogy újabb előrelépést és pozitív hétvégét láthatunk majd Spanyolországban.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!