Újabb F1-es csapattagok kerültek karanténba

Romain Grosjean Haas
Fotó: Haas
További két Forma-1-es csapattag vonult önkéntes karanténba azok után, hogy Melbourne-ben koronavírus tüneteit mutatták.

Ahogyan arról szerdán az F1Világ.hu is beszámolt, a Haas F1-es csapatának kettő tagját, valamint egy McLaren-csapattagot különítettek el és vizsgáltak meg. A tesztek eredményei még nem ismertek, azóta azonban a Haas további két munkatársa vonult önkéntes karanténba.

„A tesztek eredményei csütörtök délután lehetnek meg. Addig nem tudok semmit. Nem akarok spekulálni. Nem vagyok orvos. Remélhetőleg negatívak lesznek, és folytathatjuk tovább, ahogy szeretnénk” – mondta Güenther Steiner csapatfőnök.

A szakember hozzátette, nem voltak még egyeztetések arról, mi lesz, ha a csapattagok tesztjei pozitívak lesznek.

„Ez is meglesz, ha megkapjuk a tesztek eredményeit. Szerintem csak erre várunk. Remélem, hogy negatívak lesznek, de ki tudja?”

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!