Portugál Nagydíj

Kövesd velünk a portimaói eseményeket! Lépj be az F1Világ Paddockba!

2020 Russian Grand Prix, Saturday - Steve Etherington Mercedes glory beauty
Fotó: Mercedes

Újabb pozitív teszt a Mercedesnél, többen karanténban

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Újabb pozitív teszt a Mercedesnél, többen karanténban

Újabb Mercedes-csapattag koronavírus-tesztje lett pozitív az Eifel Nagydíj helyszínén, a Nürburgringen – erősítette meg az istálló pénteken.

A Mercedes csütörtökön jelentette be, egyik munkatársának tesztje pozitív eredményt hozott: a szakembert az FIA protokolljának megfelelően elkülönítették, majd az istálló összes tagját újra letesztelték.

Ezek eredményeivel kapcsolatban közölt most információkat a csapat: egy további szakember tesztje pozitív eredményt hozott, míg egy másik munkatárs tesztje bizonytalan eredményt mutatott, így őt újra letesztelik.

A Mercedes összes többi csapattagjának koronavírus-tesztje negatív lett, közülük azonban négy személyt karanténba kell helyezni, így nem dolgozhatnak tovább a csapattal hétvégén.

„6 váltótárs utazott ide az Egyesült Királyságból, ők fogják betölteni a feladatköröket a csapatnál” – áll a tájékoztatásban.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!