Bahreini Nagydíj

Újra veszélybe kerül a Bahreini Nagydíj?

Újra veszélybe kerül a Bahreini Nagydíj?

A csapatvezetők aggodalmuknak adtak hangot a Bahreini Nagydíjjal kapcsolatban, ugyanis a térségben továbbra sem csitultak a kedélyek.


A csapatvezetők aggodalmuknak adtak hangot a Bahreini Nagydíjjal kapcsolatban, ugyanis a térségben továbbra sem csitultak a kedélyek.

Bár az FIA egyelőre nem nyilatkozott és nincs is tervben, hogy az idei évhez hasonlóan, törlik a jövő évi megmérettetést Bahreinben, a térségben továbbra sem csitulnak a kedélyek, politikai tüntetések és összecsapások hírét hallani, szinte minden héten.

Éppen ezért a csapatvezetők többsége aggódik amiatt, hogy esetleg veszélyes lehet visszatérni Bahreinbe, így felszólították az illetékeseket, hogy tartsák a szemüket a helyzeten.

„Természetesen mindig aggodalomra ad okot, ha ilyen hírek érkeznek Bahreinből” – mondta a Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner a Press Associationnak.

„Azonban Bernie (Ecclestone) nyilvánvalóan sokkal jobban tisztában van ezzel, mint bárki más. Mikor eljön az idő, hogy egy nehéz döntést hozzunk, azt meg kell tenni, azonban már bizonyította, hogy nem riad vissza ettől.”

„Viszont az elmúlt időben érkezett hírek hallatán azt lehet mondani, hogy nem éppen rózsás a helyzet Bahreinben, ami mindenképpen aggodalomra ad okot.”

A McLaren csapatfőnöke, Martin Whitmars, aki a FOTA (csapatok szövetsége) elnöke is egyben, de úgy véli, még rengeteg idő van arra, hogy döntést hozzanak az ügyben.

„Döntést fogunk hozni” – mondta. „Amennyire tudom, a helyzet azért sokkal nyugodtabb, mint hat hónappal ezelőtt volt, mikor ismét terítéken volt a téma. Azonban van elég időnk. Véleményem szerint még túl korai arról beszélnünk, hogy mi lesz jövő márciusban.”

„Egyértelmű, hogy nem nyugodt a helyzet a térségben, de nem tudom, hogy mi fog történni a következő hónapokban, és van még bőven időnk. Egyelőre még korai arról beszélni, hogy mi lesz jövőre.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!