Útlezárások az F1-es Magyar Nagydíj idején

HUNGARORING, HUNGARY - AUGUST 02: Dark clouds over the track during the Hungarian GP at Hungaroring on August 02, 2019 in Hungaroring, Hungary. (Photo by Sam Bloxham / LAT Images)
Fotó: Pirelli
Zárt kapuk mögött rendezik meg a 2020. évi Forma-1-es világbajnoki sorozat harmadik versenyét, a Magyar Nagydíjat is, a rendőrség pedig útlezárásokkal próbálja megakadályozni azt, hogy rajongók lepjék el a mogyoródi versenypálya környékét.

A száguldó cirkusz mezőnye az előttünk álló hétvégén vendégszerepel Mogyoródon: a csapatok már megérkeztek, pénteken pedig a szabadedzésekkel veszi kezdetét a 35. Magyar Nagydíj hivatalos programja.

Ahogy a szezon eddigi versenyeire, úgy a magyarországi futamra sem látogathatnak ki nézők: a Forma-1 a külvilágtól szigorúan elszeparálva folytatja a küzdelmeket a mogyoródi aszfaltcsíkon.

A rendőrség pedig mindent megtesz a zárt kapus esemény zavartalan lebonyolításáért, és útlezárásokkal akadályozza meg azt, hogy a kíváncsi rajongók ellepjék a Hungaroring környékét.

Éppen ezért július 17-én 7 órától július 19-én 19 óráig útlezárásra kell számítani:

– az M3 autópálya Hungaroring kihajtójánál lévő körforgalom ring felé tartó ágánál,

– Mogyoródon, a Kerek-tó elágazásnál a versenypálya főbejárata felé vezető úton,

– a Hungaroring versenypálya előtt vezető út végénél a 8-as számú kapu fölötti útszakaszon, illetve

– a 7-es számú kapu előtt lévő úton csak Csömör irányába lehet majd tovább hajtani. A ring területére történő behajtás Csömör irányából sem lehetséges.

A lezárások a személy-, és a gépjárműforgalmat is érintik. A korlátozásokkal érintett területeken rendőri irányítás mellett halad majd a forgalom. Behajtás csak engedély felmutatását követően lehetséges.

A korlátozások más útvonalat nem érintenek.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Lépj be a paddockba! Ez történik Barcelonában!