Friss hírek

Útlezárások az F1-es Magyar Nagydíj idején

Zárt kapuk mögött rendezik meg a 2020. évi Forma-1-es világbajnoki sorozat harmadik versenyét, a Magyar Nagydíjat is, a rendőrség pedig útlezárásokkal próbálja megakadályozni azt, hogy rajongók lepjék el a mogyoródi versenypálya környékét.

A száguldó cirkusz mezőnye az előttünk álló hétvégén vendégszerepel Mogyoródon: a csapatok már megérkeztek, pénteken pedig a szabadedzésekkel veszi kezdetét a 35. Magyar Nagydíj hivatalos programja.

Ahogy a szezon eddigi versenyeire, úgy a magyarországi futamra sem látogathatnak ki nézők: a Forma-1 a külvilágtól szigorúan elszeparálva folytatja a küzdelmeket a mogyoródi aszfaltcsíkon.

A rendőrség pedig mindent megtesz a zárt kapus esemény zavartalan lebonyolításáért, és útlezárásokkal akadályozza meg azt, hogy a kíváncsi rajongók ellepjék a Hungaroring környékét.

Éppen ezért július 17-én 7 órától július 19-én 19 óráig útlezárásra kell számítani:

– az M3 autópálya Hungaroring kihajtójánál lévő körforgalom ring felé tartó ágánál,

– Mogyoródon, a Kerek-tó elágazásnál a versenypálya főbejárata felé vezető úton,

– a Hungaroring versenypálya előtt vezető út végénél a 8-as számú kapu fölötti útszakaszon, illetve

– a 7-es számú kapu előtt lévő úton csak Csömör irányába lehet majd tovább hajtani. A ring területére történő behajtás Csömör irányából sem lehetséges.

A lezárások a személy-, és a gépjárműforgalmat is érintik. A korlátozásokkal érintett területeken rendőri irányítás mellett halad majd a forgalom. Behajtás csak engedély felmutatását követően lehetséges.

A korlátozások más útvonalat nem érintenek.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!