Üzent Gaslynak a korábbi F1-es versenyző - F1VILÁG.HU

Üzent Gaslynak a korábbi F1-es versenyző

HIRDETÉS
Igazán motiváló üzenetet tett közzé közösségi oldalán Pierre Gasly számára a korábbi Forma-1-es versenyző, Giedo van der Garde.
Monte Carlo, Monaco
25th May 2013
World Copyright: Charles Coates/LAT Photographic
ref: Digital Image _N7T8229 Giedo van der Garde, Tony Fernandes, Caterham

A Red Bull Forma-1-es csapata a héten jelentette be, Gasly helyét Alexander Albon veszi át a csapatnál, miután a francia gyenge teljesítményt nyújtott az év első felében. Gaslyról nem mondanak le az energiaital-gyárosok, a szezon további részében a Toro Rossónál folytathatja pályafutását.

A korábban a Caterham csapatánál versenyző Giedo van der Garde nemrég az Instagramon tett közzé egy személyes üzenetet – ezzel próbálja motiválni Gaslyt.

„2013-ban az eredményeim féltávnál nem olyanok voltak a Caterhamnél, mint vártam, és mint a csapat várta” – kezdte mondandóját a holland.

„Az volt az első évem a Forma-1-ben, és hamar rá kellett jönnöm, minden egy szempillantás alatt történik. Az egyik versenyen baleset, a másikon műszaki probléma, és mielőtt észlelnéd, olyan nyomás alá kerülsz, amilyennel korábban még nem szembesültél.”

„’Ez még csak az első éved, maradj nyugodt, a GP2-ben bizonyítottál, hamarosan ismét neked kedvez a szerencse’ – ezt mondogattam magamnak. Aztán csörgött a telefon. A csapatfőnököm volt, akivel mindig remek kapcsolatban voltam. ’Figyelj haver, ha elcseszed a következő versenyt, repülsz!’. Majd csend. A beszélgetésnek vége. Nem estem pánikba, igyekeztem a nyomást motivációba átfordítani.”

„A következő verseny Spában volt, ahol sikerült a Q2-be kerültem, a csapatfőnök pedig ismét a keblére ölelt. Ez is az F1. Lényeg a lényeg: együttérzek Pierre-rel. De ne add fel, haver, szerezd vissza az önbizalmad és a tavalyi ritmust, és meggyőződésem, hogy bizonyítani fogod, tévednek.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!