Élő tudósítás: Ez történik Silverstone-ban!

  F170

Üzent Gaslynak a korábbi F1-es versenyző

Monte Carlo, Monaco 25th May 2013 World Copyright: Charles Coates/LAT Photographic ref: Digital Image _N7T8229 Giedo van der Garde, Tony Fernandes, Caterham
Fotó: Caterham F1 Team
Igazán motiváló üzenetet tett közzé közösségi oldalán Pierre Gasly számára a korábbi Forma-1-es versenyző, Giedo van der Garde.

A Red Bull Forma-1-es csapata a héten jelentette be, Gasly helyét Alexander Albon veszi át a csapatnál, miután a francia gyenge teljesítményt nyújtott az év első felében. Gaslyról nem mondanak le az energiaital-gyárosok, a szezon további részében a Toro Rossónál folytathatja pályafutását.

A korábban a Caterham csapatánál versenyző Giedo van der Garde nemrég az Instagramon tett közzé egy személyes üzenetet – ezzel próbálja motiválni Gaslyt.

„2013-ban az eredményeim féltávnál nem olyanok voltak a Caterhamnél, mint vártam, és mint a csapat várta” – kezdte mondandóját a holland.

„Az volt az első évem a Forma-1-ben, és hamar rá kellett jönnöm, minden egy szempillantás alatt történik. Az egyik versenyen baleset, a másikon műszaki probléma, és mielőtt észlelnéd, olyan nyomás alá kerülsz, amilyennel korábban még nem szembesültél.”

„’Ez még csak az első éved, maradj nyugodt, a GP2-ben bizonyítottál, hamarosan ismét neked kedvez a szerencse’ – ezt mondogattam magamnak. Aztán csörgött a telefon. A csapatfőnököm volt, akivel mindig remek kapcsolatban voltam. ’Figyelj haver, ha elcseszed a következő versenyt, repülsz!’. Majd csend. A beszélgetésnek vége. Nem estem pánikba, igyekeztem a nyomást motivációba átfordítani.”

„A következő verseny Spában volt, ahol sikerült a Q2-be kerültem, a csapatfőnök pedig ismét a keblére ölelt. Ez is az F1. Lényeg a lényeg: együttérzek Pierre-rel. De ne add fel, haver, szerezd vissza az önbizalmad és a tavalyi ritmust, és meggyőződésem, hogy bizonyítani fogod, tévednek.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS