Vadonatúj első szárnya lesz Szocsiban a Renault-nak - F1VILÁG.HU

Vadonatúj első szárnya lesz Szocsiban a Renault-nak

HIRDETÉS
Motor Racing - Formula One Testing -  Sakhir, Bahrain

A Renault Forma-1-es csapatánál azt remélik, a bahreini teszten kipróbált új első szárnyuk megoldja majd a versenytempóval kapcsolatos problémáikat.

A francia istálló a 2017-es szezon első versenyein nem tudta átmenteni a versenynapra remek időmérős teljesítményét, így csupán egyszer, Bahreinben tudott pontot szerezni Nico Hülkenberg 9. helye révén.

A Renault technikai igazgatója, Bob Bell elárulta, pontosan tudják, miért volt gyengébb a versenytempójuk, és reményeik szerint az új elemekkel már sikerült is megoldani ezt a problémát.

„Teljesen világos, nem kergetünk illúziókat: jelenleg jobbak vagyunk az időmérőkön, mint a versenyeken, és ez a jelenlegi teljesítményünk egyfajta tünete” – mondta a szakember.

„Alapvetően értjük, miért van ez, és számos fejlesztésünk van azért, hogy ezt megoldjuk az aerodinamikával és a felfüggesztéssel.”

„Kipróbáltunk új elemeket – köztük egy új első szárnyat – Bahreinben, melyeket azért terveztünk, hogy növeljék az autónk aerodinamikai teljesítményét, egyúttal versenytempóját.”

„Úgy hisszük, hogy a problémák az aerodinamikában gyökereznek, szóval elsősorban itt kerestük a megoldást.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!