Vadonatúj üzemanyaggal támad a Red Bull 2021-ben - F1VILÁG.HU

Vadonatúj üzemanyaggal támad a Red Bull 2021-ben

HIRDETÉS
Egy vadonatúj fejlesztésű üzemanyaggal vág neki a 2021-es Forma-1-es szezonnak a Red Bull Racing csapata. Az ExxonMobil kifejezetten a Honda vadonatúj erőforrásához fejlesztette ki az új terméket.
BAHRAIN, BAHRAIN - MARCH 13: Sergio Perez of Mexico driving the (11) Red Bull Racing RB16B Honda on track during Day Two of F1 Testing at Bahrain International Circuit on March 13, 2021 in Bahrain, Bahrain. (Photo by Clive Mason/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool  // SI202103130105 // Usage for editorial use only //

A vállalat a japán gyártóval, illetve a Red Bull mérnökeivel szoros együttműködésben dolgozott az elmúlt hónapokban annak érdekében, hogy tovább növelhessék az RB16B jelű versenyautó teljesítményét.

Mivel 2020-ban nem engedélyezték az üzemanyag-fejlesztést, az idei évben pedig mindössze egy specifikációt lehet használni, az ExxonMobil szakembergárdája arra fókuszált, hogy egy vadonatúj formulával álljon elő 2021-re, mellyel a legtöbbet tudják kihozni a Honda RA621H kódjelű erőforrásából.

„Az elmúlt év során az ExxonMobile specialistái szorosan együttműködtek mi mérnökeinkkel, illetve a Honda szakembereivel, hogy egy olyan üzemanyaggal álljanak elő, mely harmóniában tud együtt dolgozni új Honda-erőforrásunkkal, illetve az RB16B-vel” – mondta Christian Horner.

„A csapat arzenáljában minden egyes összetevő rendkívüli módon értékes a 2021-es világbajnokság során.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!