Friss hírek

Vakcina: Az F1 nem kér kivételezést

A Forma-1 elnök-vezérigazgatója, Stefano Domenicali leszögezte, nem akarnak soron kívüli oltást a száguldó cirkuszban dolgozóknak – a szakember kifejtette, azoknak az embereknek kell megkapniuk először a koronavírus elleni vakcinát, akik igazán rászorulnak.

Miközben Magyarországon, és több másik országban előre vették az oltási sorban a nyári és a téli olimpiára készülő sportolókat, a 2021-es idényre készülő Forma-1-ben nem szeretnének hasonló kivételezésben részesülni.

Minderről a száguldó cirkusz nemrég kinevezett új elnök-vezérigazgatója beszélt. Stefano Domenicali rámutatott, természetesen a jövőben mindenki számára fontos lesz majd a beoltottság.

„Ez egy nagyon fontos kérdés. A legsebezhetőbbeknek jár most a prioritás. Ami minket illet, nem akarunk előre ugrani az oltási sorban. Az oltás nagyon-nagyon fontos, és én magam is várom, hogy beoltsanak, mint ahogy szerintem mindenkinek várnia kell” – mondta a szakember, majd hozzátette, természetesen egyeztetnek majd arról, hogy miképp bonyolítsák le az oltási folyamatot a későbbiekben.

„Természetesen foglalkozunk a kérdéssel, ha tehát már lehetséges lesz, akkor házon belül megvitatjuk a dolgot a csapatokkal. De körültekintőnek kell lennünk, és természetesen tiszteletben kell tartanunk azt, hogy mi is a helyzet valamennyi kiszolgáltatott emberrel.”

„Nem akarjuk, hogy úgy nézzenek ránk, mint akik elveszik a lehetőséget másoktól. Szóval nagyon is tiszteletben tartjuk azt, amit a kormányok mondanak, tiszteljük azt, amit az emberek tenni fognak.” 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!