Friss hírek

Valami „drasztikusnak” kell történnie ahhoz, hogy Russell távozzon a Williamstől

Valami igazán „drasztikusnak” kellene történnie ahhoz, hogy George Russell az idei szezon végén távozzon a Williams csapatától – ezt maga a brit versenyző nyilatkozta a minap.

A fiatal pilóta idén debütált a Forma-1-ben, az elmúlt időszakban pedig pletyka szintjén felmerült, hogy akár ő is átveheti Valtteri Bottas helyét a Mercedesnél.

Toto Wolff, a német istálló motorsport-igazgatója mindazonáltal nemrég egy interjúban úgy fogalmazott, véleménye szerint túl korai volna még Russellt a világbajnoki istálló autójába ültetni.

A Forma-2-es sorozat tavalyi bajnoka így jó eséllyel a Williamsnél marad – ő maga sem látja másképp.

„A helyzet az, hogy ahogy Claire [Williams] is fogalmazott, egy 3 évre szóló szerződést írtam alá a Williamsszel” – mondta a Motorsport.com kérdésére Russell.

„Szóval, hacsak valami drasztikus nem történik, nem látom okát annak, hogy miért ne legyek itt a következő pár évben.”

„Tudom, hogy amíg jól teljesítek, a Mercedes támogatni fog engem, és ez megnyugtatja a versenyzőt, hiszen kizárólag a feladatára összpontosíthat. Ha van egy rossz hétvégém, nem képelnek fel, és kérdezgetik, hogy mi a franc történt. Támogatást nyújtanak, tanácsokat adnak, hogy hogyan ne kerüljek hasonló helyzetbe ismét.”

„Amíg teszem a dolgom, és megadják a lehetőséget arra, hogy a munkámra összpontosítsak, addig szerintem a legjobb kezekben vagyok a rajtrácson.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Valami „drasztikusnak” kell történnie ahhoz, hogy Russell távozzon a Williamstől
Mi történt volna, ha Hamilton sem áll fel a rajtrácsra az újraindításnál?
Alonso: Tanítottam pár új ívet Hamiltonnak!
Vettel: Nagyszerű volt újra az élen harcolni!
Hamilton rosszul lett a dobogón, a koronavírus utóhatásaival küzd

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!