Valles lehet a Spyker versenyzője a Hungaroringen - F1VILÁG.HU

Valles lehet a Spyker versenyzője a Hungaroringen

HIRDETÉS

A Spyker tesztversenyzője, Adrian Valles bízik benne, hogy rajthoz állhat a holland gárda színeiben az augusztus elején megrendezésre kerülő Magyar Nagydíjon.

A Spyker tesztversenyzője, Adrian Valles bízik benne, hogy rajthoz állhat a holland gárda színeiben az augusztus elején megrendezésre kerülő Magyar Nagydíjon.

Azóta, hogy a Spyker a Brit Nagydíjat követően menesztette Christijan Alberst, a vezetőség gőzerővel keresi a holland pilóta helyettesét. Ahogy arról korábban már beszámoltunk, jelenleg úgy tűnik, hogy Markus Winkelhock lesz Adrian Sutil csapattársa a hétvégi Európa Nagydíjon, ahol hazai közönsége előtt mutatkozhatna be a királykategóriában.

Mindezek ellenére a csapat másik tesztelője, Adrian Valles úgy gondolja, jó eséllyel pályázik arra, hogy az augusztus elején megrendezésre kerülő Magyar Nagydíjon ő vegye át Winkelhock helyét, akit vélhetően csak egy futam erejéig szerződtet a Spyker.

“A hétvégi Európa Nagydíjon biztosan nem indulhatok, erre semmi esély nincs, de talán Magyarországon már én képviselhetem a csapatot” – mondta Valles a spanyol AS c. napilapnak adott nyilatkozatában. “Nem kizárt, hogy én fogok vezetni a Hungaroringen.”

A spanyol versenyző azonban elmondta, nem lesz egyszerű megszereznie a versenyzői ülést, noha továbbra sem mondott le azon teréről, hogy a 2008-as idényt már teljes állású Forma-1-es versenyzőként kezdje meg.

“A jelenlegi helyzet remek lehetőség számomra, de az, hogy valaki teljes állású versenyzővé váljon, nem egyszerű, hiszem számos tényezőtől függ. Meg kell kezdenünk a tárgyalásokat a csapattal, hogy kidolgozzunk egy tervet. Abban az esetben, ha nem engem választanak Christijan helyettesének, nem leszek elkeseredve, hiszen az sem lesz tragédia. Az idei év a tanulásról szól. Célom továbbra is az, hogy versenyzői ülést szerezzek a 2008-as idényre.”

Valles legutóbb június 19-én Silverstone-ban tesztelt a Spykerrel.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!