Friss hírek

Változhat az F1-es Brazil Nagydíj időpontja

Változhat a Forma-1-es Brazil Nagydíj időpontja, Sao Paulo kormányzója, Joao Doria ugyanis megerősítette, azt kérték a száguldó cirkusz vezetőségétől, hogy az interlagosi versenyt a tervezettnél egy héttel később rendezzék meg.

A királykategória mezőnye november 5-7. között vendégeskedne Brazíliában, Sao Paulo kormányzója pedig a minap egy sajtótájékoztatón jelentette be, a Brazil Nagydíjat terveik szerint teltház előtt rendezik majd meg – a rajongók számára azonban kötelezővé teszik a maszkviselést.

Joao Doria ugyanakkor beszélt arról is, a város azt kérte a Forma-1 vezetőségétől, hogy a futamot nem a november 7-i hétvégén, hanem egy héttel később, november 14-én tartsák meg, hogy az ne ütközzön a Brazil Köztársaság kikiáltásának évfordulóján esedékes ünnepi rendezvényekkel.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a Forma-1 miképp reagált a kérésére, ám jó esély van rá, hogy változtatnak majd az időponton. A tervek szerint egyébként Brazíliában tartják majd az idei szezon harmadik sprintfutamos hétvégéjét Nagy-Britannia és Olaszország után.

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) jelentése szerint az Egyesült Államok után Brazíliában haltak meg a legtöbben a koronavírus-járvány következtében, eddig összesen 568 788-an.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!